Foto: Instagram

NEPREPOZNATLJIV! Janko napustio ‘Supertalent’ pa je vidno zapustio svoj fizički izgled: ‘Daj počupaj tu kosu’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Glumac Janko Popović Volarić odustao je od žiriranja u showu ‘Supertalent’, a mnogi su primijetili da se fizički jako zapustio.

Popović Volarić na svom je Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je vidno da je pustio dugačku bradu i kosu.

‘Ljeto 2022.’ napisao je u opisu fotografije, a mnogi mu pratitelji komentiraju da izgleda kao lik iz pustolovnog romana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)




‘Snimaš Robinson Crusoe?’, ‘Obrastao’, ‘Zazimilo te Janko’, ‘Daj počupaj tu kosu’, ‘Treba ti potpuna promjena’, ‘ Jankić najljepši i najdraži ti što kod da odjeneš i s bradom i bez brade si prezgodan. Volim što imaš svoj stil. Imaš jako dobre fore znaš se našaliti i pravi si gospodin i džentlmen’, komentari su na Instagramu.

Naime, Nova TV objavila je vijest da glumac neće biti član žirija u idućoj sezoni ‘Supertalenta’ te da će ga zamijeniti njegov kolega i pobjednik emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Fabijan Pavao Medvešek.

Janko je, nakon što je vijest puštena u javnost, Medvešeku poručio: ‘Uživaj’.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.