
Naučite pripremati prave domaće raviole: Isprobajte ovaj recept, a onda se poigrajte vlastitim nadjevima!
Pripremiti kremasti sladoled koji se neće imati neugodne ledene kristale nije nikakav problem! Samo slijedite recept i uživajte u omiljenom okusu osvježavajućeg domaćeg sladoleda!
Sastojci:
500 ml slatkog vrhnja
1 konzerva kondenziranog mlijeka
1 žličica ekstrakta vanilije
Priprema:
U veliku zdjelu ulijte slatko vrhnje i dodajte konzervu kondenziranog mlijeka. Dodajte žličicu ekstrakta vanilije i miješajte dok smjesa ne postane glatka i sjedinjena. Ulijte je u posudu za zamrzavanje sladoleda. Poklopite i stavite u zamrzivač na minimalno 4 sata ili preko noći. Prije posluživanja ostavite da se sladoled malo otopi na sobnoj temperaturi kako bi bio mekši i kremastiji.
Naučite pripremati prave domaće raviole: Isprobajte ovaj recept, a onda se poigrajte vlastitim nadjevima!
Zamutite u tren oka smjesu za neodoljive griz-kocke i razveselite najmilije!
Tjestenina s pršutom i vrhnjem: Ukusan, brz i jednostavan ručak dostojan nepca popularnih chefova!
Neodoljivo mirisne kuglice od keksa i kokosa: Slatki kolačići gotovi su za deset minuta!