fbpx

NEODOLJIVO KREMAST, BEZ LEDENIH KRISTALA: Jednostavan recept za savršen sladoled!

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Pripremiti kremasti sladoled koji se neće imati neugodne ledene kristale nije nikakav problem! Samo slijedite recept i uživajte u omiljenom okusu osvježavajućeg domaćeg sladoleda!

Sastojci:

500 ml slatkog vrhnja


1 konzerva kondenziranog mlijeka
1 žličica ekstrakta vanilije

Priprema:

U veliku zdjelu ulijte slatko vrhnje i dodajte konzervu kondenziranog mlijeka. Dodajte žličicu ekstrakta vanilije i miješajte dok smjesa ne postane glatka i sjedinjena. Ulijte je u posudu za zamrzavanje sladoleda. Poklopite i stavite u zamrzivač na minimalno 4 sata ili preko noći. Prije posluživanja ostavite da se sladoled malo otopi na sobnoj temperaturi kako bi bio mekši i kremastiji.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.