Facebook

NEMA LABAVO: Reperi Head i Skankdafaka ‘zavrtili ritam’ i oduševili BiH (VIDEO)

Autor: S. Vučković

Ova ekipa je projekt shvatila za ozbiljno, pa kreću u "live" nastupe, snimanje spotova i izradu majica. Takođe su reperi Nexter i Skankdafaka predstavili svoju novu club pjesmu "Guzotomija", a priprema se i novi ljetni hit "Bmw Flow".

Već skoro oformljena ekipa u susjednoj BiH poznata pod nazivom #nemalabavo ent. počela je s radom. Ekipu čine tri beatmakera i 3 repera: VordaBeatzz, DonnieBeatzz, RapsonBeatzz, Nexter, Skankdafaka i Head. Skankdafaka i Head su predstavili novu pjesmu koja se zove “Zavrti ritam”. Produkciju i beat je potpisao “VordaBeatzz” i s tom pjesmom su nahvaljeni od poznatijih repera.

Ova ekipa je projekt shvatila za ozbiljno, pa kreću u “live” nastupe, snimanje spotova i izradu majica. Takođe su reperi Nexter i Skankdafaka predstavili svoju novu club pjesmu “Guzotomija”, a priprema se i novi ljetni hit “Bmw Flow”.

Autor:S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.