Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

‘NEKOM RECKU, A NEKOM RACKU’ Stanković novom objavom izazvao lavinu komentara: ‘Svima ideš na živce. Ima tu neki tračak mazohizma’

Autor: Dnevno

HRT-ov voditelj Aleksandar Stanković na Facebooku je odlučio kroz prepričavanje susreta s premijerom Andrejem Plenkovićem i predsjednikom Zoranom Milanovićem istaknuti dio njihovog karaktera, no umjesto rasprave o tome, zadnjom rečenicom uspio je izazvati lavinu komentara.

Voditelj emisije “Nedjeljom u 2” u posljednjoj objavi na zanimljiv način ustvrdio kako je on “veliki profesionalac”, koji u polemici zauzima “značajnu pozu”, te kako je on dobar, a premijer i predsjednik nisu.

“Ja sam dobar, a oni nisu”

“Prije 5 godina nakon gostovanja u emisiji Milanović me ljutit zapitao „zašto se dodvoravaš hdz-ovcima? Tebe će prvog najuriti odavde“? Nakon toga je otišao. Pozdravio nije.

Prije godinu dana nakon gostovanja u emisiji Plenković me ljutit zapitao „ Ima li nešto u ovoj državi što smo mi dobro napravili? Ko da vam je Milanović pisao pitanja“ nakon toga je otišao bez pozdrava.

Što želim reći? Obojica ne pozdravljaju po pravilima.

Ima još jedna stvar. Želim reći da sam ja dobar, a oni nisu.

Ja sam naime veliki profesionalac, svima sve objasnim, u polemici zauzmem značajnu pozu, noću razmišljam o smislu, dajem važnu izjavu o pravdi, i često se mučim pitanjem…kako itko može živjeti bez mene?“, zapitao se za kraj Stanković, a nije dugo trebalo čekati na komentare.




“Aleksandar nekom recki a nekom racku”

“Ako ti niti jedan političar nakon emisije ne želi pružiti ruku, znači da radiš odličan posao”, poručio mu je jedan Facebook korisnik, dok je Stanković spremno odgovorio: “Od Mire Furlan i Miše sam dobio pusu. Ee, tu sam stavio recku”, na što se nadovezao poznati voditelj Matija Lovrec: “Aleksandar nekom recku a nekom racku”.

“Možeš mi samo objasniti tko su ta dvojica i po čemu su značajni?”, sarkastično ga je upitao drugi korisnik Facebooka, na što je Stanković odgovorio: “Oni kažu po kroasanima i rabljenim autima. Neka bude tako”

“Hoće li svi shvatiti ironiju?”, upitao ga je netko, na što je Stanković odgovorio: “Neće, ali manufaktura radi za odabranu publiku”




Ubrzo se javila i Maja Sever s pitanjem: “Je li nas napalo?”,  a Stanković je odgovorio: “Nije, sjedim na poslu i između Pavasovića i Šuteja švrljam”, te Maji koja se zaputila put Pule kratko poručio: “Maja Sever gas gas”

Jedan od najpoznatijih alternativnih liječnika u Hrvatskoj ili ‘guru alternativne scene” kako su ga prozvali mediji, Drago Plečko, voditelju je poručio da je nezamjenjiv, te dodao: “Jer svima ideš na živce. Ima tu neki tračak mazohizma. Njihovog…”

Otkrio je nedavno zašto se osjeća kao idiot, već dulje vrijeme.

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

“4 godine za redom pretpostavljenima sam nudio nastavak Vjetra u kosi. 4 epizode od 52 minute Rumunjska, Đerdap, Karpati, Crno more. Moja zarada 0 jer radim za plaću, zarada svih na projektu 0 jer rade za plaću. Radilo bi se preko ljeta kada ne ide Nu2. Nije prošlo uz obrazloženje da firma nema novca i da bi ako meni daju dodatni posao netko drugi ostao bez posla. Bar da su rekli da je smeće, protiv dojma ne mogu, al nisu. Uglavnom, u nedjelju je završila serija u privatnoj produkciji Konjima do Crnog mora. Rumunjska 4 epizode 52 minute, Đerdap, Karpati, Crno more. Ne optužujem nikog, nemam nikakve dokaze ni za što, štoviše, Veličan i Dušan Bućan su mi odlični, volim kako Antitalent i Pek rade, al se osjećam ko idiot već duže vrijeme. Vjerojatno idiot i jesam”, napisao je na Facebooku voditelj emisije Nedjeljom u 2.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.