Foto: Robert Fajt/CROPIX/Ilustracija

‘NEKA DRAGI ISUS POMOGNE…’ Fanovi mole za oporavak Thompsonova sina: ‘O Bože, u pomoć mu priteci i ozdravi ga’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Nakon što je pjevač Marko Perković Thompson na svojoj službenoj Facebook stranici fanove obavijestio da zbog zdravstvene situacije u obitelji neće nastupiti u Donjim Andrijevcima, internetom je počela kružiti vijest da je njegov 17-godišnji sin završio u bolnici zbog zatajenja srca. Pjevač zasad nije potvrdio tu informaciju, a mi ćemo zbog osjetljivosti situacije pričekati sa službenom provjerom ove vijesti.

Thompsonovi pratitelji stranicu su zasuli molitvama i željama za brzo ozdravljenje. ‘O Bože, u pomoć mu priteci i ozdravi ga… A cijeloj obitelji Perković daj snagu da izdrži ove teške dane’, piše jedna pratiteljica. ‘Neka dragi Isus pomogne i ozdravi vaše dijete. Pomolit ću se za njega’, dodaje druga.

U komentarima se javila i bivša reality zvijezda Simona Mijoković. ‘Smiluj se Gospodine po milosrđu svome. Neka vam Gospodin udijeli sveti mir, u našim ste molitvama’, napisala je.

Foto: Facebook

‘Dragi Bože, blagoslovi to dijete svojom darežljivom rukom, daj mu ozdravljene’, poručuje jedna pratiteljica. ‘Slatkom dječaku želimo što brži oporavak, uzdamo se u dragog Boga i vjerujemo da će na kraju sve biti dobro. Podrška iz cijelog svijeta, svi šaljemo pozitivne vibracije’, dodaje druga.

Inače, Thompson i supruga Sandra imaju petero djece, tri kćeri i dva sina. Nakon što je doznao da mu je supruga trudna s blizankama, pjevač je 2010. godine medijima priznao da mu se ostvario životni san jer je oduvijek htio imati baš petero djece. Sandra i Marko u braku su 19 godina, a upoznali su se na njegovu koncertu u Kanadi, gdje su se i vjenčali.

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.