Nećete vjerovati koliko koštaju zaštitne maske u Muelleru! ‘Kad ovo s***e prođe, zapamtite dobro tko vas je lihvario’

Autor: Dnevno

Naišli smo na prilično neugodnu informaciju jednog našeg čitateljia, koji je između ostalog i na svom Facebook profilu podijelio fotografiju iz trgovine Mueller i njihovih zaštitnih maski koje prodaju.

Sve to ne bi bilo čudno, možda bi se netko i razveselio što i u Muelleru mogu kupiti zaštitne maske, da cijena nije frapantno visoka!

Riječ je o 134,99 kn, koje bismo još mogli opravdati u slučaju da je riječ o nekim boljim i kvalitetnijim maskama, ali naš čitatelj navodi kako je riječ o običnim maskama za molere čija je cijena 2,5 kn u trgovinama za boje i lakove.

Naravno da je fotografija izazvala buru negativnih reakcija:

”Kad ovo s****e prođe, zapamtite dobro tko vas je lihvario i j***** im mater u sirokom luku!

Stoka njemacka, p**** im materina smrdljiva!!! Ovo je fasizam danasnjice, a ne mi!!!”, napisao je korosnik društvene mreže, dok je drugi pak ironično prokomentirao činjenicu da stoje iznad natpisa ‘Više za Uskrs’.

Ne znamo je li cijena ovih maski uistinu pretjerana, odnosno radi li se o običnim maskama koje smo prije mogli naći po 2,5 kn, jer to bi uistinu bilo prestrašno, no po pakiranju se čini kako doista nemaju neku posebnu deklaraciju prema kojoj bi se moglo odrediti čemu tolika cijena.




Jeste li vidjeli ove maske? Smatrate li da je cijena opravdana?

(VIDEO) OVO JE NEVJEROJATNO: Orban nabavio stroj za izradu maski! Mađarska postaje proizvođač zaštitnih maski!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.