Foto: Instagram

‘NE ZNAM PAŠE LI MI’ Severina objavila video sa zgodnim Srbinom pa poručila: ‘Čujemo se uskoro’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Severina Vučković na Instagramu je objavila video iz studija gdje snima pjesme koje bi se trebale naći na njezinom novom albumu. Uz nju je cijelo vrijeme bio srpski glazbeni producent Filip Miletić.

‘Čujemo se uskoro’, napisala je u opisu videa pjevačica koja se cijelo vrijeme zabavljala s naočalama koje svijetle.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

‘Izgledam li kao ozbiljna pjevačica? Ne znam paše li mi tempo uz naočale’, našalila se Severina sa svojim timom.




Iako se ne zna datum kada će pjevačičin album biti objavljen, po estradnim se kuloarima priča da će se na streaming platformama pojaviti ove jeseni. Severina ga je snimala tijekom mučne i napete bitke za skrbništvo nad sinom, a medijima je nedavno priznala da se odlučila na promjenu zvuka.

‘Meni se to sviđa i mislim da tu ima nešto drugačije. Svu glazbu i većinu tekstova radio je Filip Miletić, moj dugogodišnji suradnik. On je i producent albuma i jako je dobro to isproducirao.

Moderno – za mlađu publiku, ali s dobrim melodijama – za nešto stariju, vjernu publiku’, rekla je početkom godine za Večernji list.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.