RTL

‘NE ŽELIM POVRIJEDITI NIJEDNOG KANDIDATA’ Doznajte tko je ovotjedni pobjednik Večere za pet na selu!

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

U završnici Večere za 5 na selu domaćica je bila Tihana, a ekipu je ugostila u svom domu u mjestu Ivančani. Gosti su se jako veselili Tihaninoj večeri koja im je pripremila predjelo naziva Jastučići, glavno jelo Verina šarena piletina i desert Dodina slastica. Ani je sve bilo fenomenalno pa je dala ocjenu deset, baš kao i Luka kojemu se posebno svidjelo što je domaćica pripremila piletinu jer su ostale dane jeli svinjetinu. Nevenka je dala ocjenu osam i rekla:

“Razlog je taj što ne želim povrijediti nijednog kandidata, a svi smo bili tu negdje slični”, dok je ponovno najkritičnija kandidatkinja bila Senka koja je dala ocjenu sedam uz objašnjenje: “Neke mi stvari nisu odgovarale u jelima, atmosfera je bila u redu, bez ljutnje.”

RTL

Tihana je naposljetku osvojila tri boda manje od pobjednice tjedna Nevenke. Vesela domaćica dočekala je goste i ponudila ih likerom od drijena, vina, aronije te višnjevcem.”Ponuda aperitiva bila je odlična”, rekla je Ana, a Luka je pohvalio rakiju od drijenka. Dok su uživali u okusima, ekipa je zapjevala Tihani, što ju je jako razdragalo. Za predjelo je Tihana poslužila jastučiće od tijesta punjenje šunkom i sirom uz mladi sir, što je svima bilo čudno jer ga svi zovu svježi sir, no bio im je ukusan.

“Meni je bilo jako fino, pogotovo sir iako bih još malo stavio bijelog luka, papra i ljute paprike”, rekao je Luka, a Ana je objasnila kako baš ne voli svježi sir, ali da joj je ovaj bio fenomenalan. Piletina u umaku s povrćem i šampinjonima poslužena je za glavno jelo, a Senka je ponovno zafrkavala Luku kako samo šuti i jede. Svi su bili malo emotivni zato što je došao kraj tjedna, posebno Ana koja je s njima u ponedjeljak proslavila rođendan. A kad je o jelu riječ, rekla je:

RTL

“Okus je bio fenomenalan; začinjeno, tjestenina super kuhana“, dok je Nevenki falilo više vrhnja u umaku. Kolač s višnjama, kremom od lješnjaka i šlagom domaćica je poslužila za kraj večere. “Desert je bio fin, lagan i ukusan”, rekla je Senka, a s njom se složila i Nevenka.

“Meni je baš odgovarala ta krema od lješnjaka i dobro ide s višnjama”, rekao je Luka. Poslije poklona došao je red na pjesmu i ples uz svirače, a potom je uslijedilo proglašenje pobjednika. Na petome mjestu završio je Luka, četvrta je bila Senka, na trećem mjestu završila je današnja domaćica, druga je bila Ana, a pobjedu je odnijela Nevenka!




Autor:Dnevno.hr / F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.