Wikimedia Commons

NE PRESTAJU SE NIZATI OPTUŽBE: Meksički glumac Roberto Cavazos optužio Spaceya za spolno zlostavljanje

Autor: Hina

Dvostrukog oskarovca Spaceya glumac Anthony Rapp prije nekoliko je dana optužio za spolno zlostavljanje koje se navodno dogodilo kada je Kevin imao 26, a Anthony samo 14. godina i kada su obojica radila na brodvejskim predstavama

 Meksički glumac Roberto Cavazos, koji je studirao glumu u Velikoj Britaniji u ponedjeljak je na svojoj Facebook stranici objavio da bi se njegovi susreti s holivudskom filmskom zvijezdom Kevinom Spaceyem “mogli okarakterizirati gotovo kao zlostavljanje”.

“Da sam žena, ni trenutka ne bih dvojio kako bih okarakterizirao te naše susrete”, napisao je Cavazos, ne preciziravši vrijeme ni datum njihovih sastanaka.

Dvostrukog oskarovca Spaceya glumac Anthony Rapp prije nekoliko je dana optužio za spolno zlostavljanje koje se navodno dogodilo kada je Kevin imao 26, a Anthony samo 14. godina i kada su obojica radila na brodvejskim predstavama.

Meksički glumac, rođen 1982. poznat po ulozi u filmu “Rush” iz 2013. napisao je da je Spaceya upoznao dok je američki oskarovac bio umjetnički direktor londonskoga Old Vic Theatrea, između 2004. i 2015. godine.

“Brojni među nama imaju ‘priču’ s Kevinom Spaceyem”, napisao je Cabazos, pojasnivši da je “bilo sasvim dovoljno da ste muškarac mlađi od 30 godina… i da se gospodin Spacey osjeća slobodnim da vas dodiruje po tijelu”.

“To je bilo toliko često, da smo imali i internu šalu. Najčešće je gospodin Spacey sjedio u kazališnom baru, gdje bi mu netko od nas privukao pozornost. Znam da su se mnogi dečki bojali reći mu da prestane”, nastavio je priču Cabazos, dodavši da se nada kako će se uskoro brojni njegovi kolege usuditi ‘izaći van’ s vlastitim pričama.

Kaže da ga ne bi čudilo ni podizanje brojnih optužnica protiv Spaceya, na način na koji se to nedavno dogodilo američkom “seksualnom predatoru” Harveyu Weinsteinu.




Dodao je i da nakon svojih objava na društvenim mrežama ne kani izaći pred medije.

“Rekao sam sve… sve sam napisao i nemam što dodati”, odgovorio je meksički glumac na pitanja novinara.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.