Foto: Instagram

NE PRESTAJE SA ŠOKOVIMA! Britney Spears niže bizarnosti na Instagramu: ‘Ima tekućine, mokra je, razigrana i ima masu’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Uz ime Britney Spears godinama se vežu brojni incidenti i neugodnosti, posebice nekoliko posljednjih mjeseci, kada apsolutno nijednom njezinom obožavatelju nije jasno što se s njom događa. Britney ne prestaje šokirati svojim ispadima, kako na društvenim mrežama, tako i u javnosti.

“Bila sam u kući svoje tete Suzy, napravili smo tri pite za darivanje na misi ove nedjelje! Čujem da muškarci više vole trešnje, a žene banane”, kaotično započinje tekst uz novu objavu, snimku na kojoj pleše oskudno odjevena, uz pjesmu “Attention” Omaha Laya i Justina Biebera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli River Red (@britneyspears)

“Vijesti o tome da sam pripita i iskorištavanje moje prošlosti pametan je način da učinite da izgledam kao ženica na koju će se svi raznježiti. Moj susjed kaže da ću zbog toga patiti do kraja života. Oprosti, dragi prijatelju, ali ako ikada probaš moju pitu… Mogu je napokon dostaviti sa svojom stražnjicom”, piše Britney.




U sljedećoj objavi objasnila da je promijenila ime. “Hvala ti, prijatelju iz djetinjstva, ne podcjenjuj snagu čistoće! Vidim je kroz sve. Ima tekućine i mokra je… Razigrana je i ima masu! Promijenila sam ime u River Red!!! Ipak, vatra je mjesto gdje osvjetljava. Možete buljiti u nju i skočiti ravno u nju bez imalo straha!!!! S*anje. Sada moram pronaći svoju vilicu”, napisala je zbunjujući tekst te dodala novo ime pored svoga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli River Red (@britneyspears)

Podsjetimo, prije tjedan dana pjevačica je izazvala pažnju javnosti nakon ispada u restoranu. Kako tvrde drugi posjetitelji, Britney je u restoranu počela vikati i pričati besmislice, ne na drugom jeziku, nego neprepoznatljivim govorom. Njenog supruga, Sama Asgharija (28) to je uzrujalo te je zbog toga istrčao iz restorana, a ubrzo ju je tjelohranitelj izveo iz restorana te se vratio platiti račun.

“Sigurna sam da je mnoge nasmijao moj video iz restorana gdje izgledam kao Shrek, čak je i moja najbolja prijateljica jedva dočekala da mi ga pošalje. Znam da sam bila malo pijana, a naravno moj se svaki korak prati. Laska mi što se o meni govori kao o manijaku jer onda mi je lakše pričati o svim negativnim stvarima koje su mi se dogodile u prošlosti”, napisala je.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.