Foto: Instagram

‘NE MOGU JE*ENO VJEROVATI!’ Britney Spears se zaručila nakon što joj je to 13 godina BRANIO ZAKON!

Autor: Š. P.

“Ne mogu je*ebno vjerovati!”, napisala je Britney Spears pored videa u kojem ponosno pokazuje – zaručnički prsten. Nakon gotovo pet godina veze, pjevačica i glumac Sam Asghari napokon su ostvarili veliku želju, dosad onemogućivanu zbog čudne situacije u kojoj su joj njezini zakonski skrbnici branili da ima muža i djecu.

Britney u videu ne može sakriti iznenađenje, pokazujući pratiteljima svoj poklon u rozoj opravici s pramenovima, potpuno našminkana – kao da je znala da se sprema nešto posebno. Tabloidi su ‘znali’ odavno, predviđajući da će Britney i Sam otići pred oltar čim se riješi njezina pravna bitka.

A ta bitka, iako nije gotova, očito dolazi do svoga kraja. Naime, nakon punih 13 godina, Britneyin skrbnik više nije njezin otac Jamie, prema njezinim tvrdnjama, osoba koja ju je godinama psihički maltretirala, tjerala da nastupa protiv njezine volje i ‘ponižavala na svim razinama’. Važna podrška u svemu tome pjevačici je bio upravo Sam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)




Upoznali su se na snimanju spota za njezinu pjesmu “Slumber Party” 2016. godine, a ljubav se brzo rasplamsala. Inače, to je njezin posljednji spot kojeg je do danas snimila, a na YouTubeu je pregledan gotovo sto milijuna puta.

“Čestitam! Tako sam sretna zbog vas! Dobrodošli u klub!”, piše joj ispod zaručničkog videa Paris Hilton. Ironično, Britney je prije 13 godina upravo zbog druženja s Paris upala u velike probleme i izgubila skrbništvo nad sinovima.




Zaruke je potvrdio i Brandon Cohen, menadžer Sama Asgharija. “Par je svoju dugu i stabilnu vezu danas učinio službenom. Duboko su dirnuti potporom, posvećenosti i ljubavi koja im je tom prilikom poslana”, izjavio je za časopis People.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Inače, Britney će ovo biti treći brak. Godine 2004. u Las Vegasu se vjenčala za srednjoškolskog kolegu Jasona Alexandera, ali im je brak poništen za svega nekoliko dana. Kasnije iste godine Brit se udala za plesala Kevina Federlinea, a zajedno su dobili dva sina. Razveli su se 2007. godine, kad je i počela njezina pravna i životna bitka.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.