fbpx
Foto: RTL

‘NE MOGU BITI LAŽNA!’ Mladoženja oduševljen, mlada posustala od neugodnosti: Među jednim parom s rađa ljubav, među drugim napetost

Autor: Dnevno.hr/K. V.

U sinoćnjoj epizodi “Braka na prvu” održane su još dvije ceremonije vjenčanja, a parovi koji su se već vjenčali pričali su o prvoj zajedničkoj noći. Eksperti su nastavili sa spajanjem parova te su spojili Siščanin Bojana (39) sa Sašom (31), farmaceutskom tehničarkom. Drugi par činili su Hedviga (31) i Zoran (39).

“Oči mi postanu sive ako pokušavam biti ono što nisam. Svaki put kad sam spuštala kriterije i davala šanse, taj me još više spustio”, iskreno je rekla Saša, majka desetogodišnjeg djeteta. Ona i Bojan odlučili su se na romantičnu lokaciju doći bez gostiju i kumova.  Bojan je bio vidno oduševljen kad je vidio da njegova buduća stiže gliserom, a svidjela mu se i na prvi pogled, kao i njezina energija, zbog čega se zahvali ekspertima.

Foto: RTL

Ipak, kasnije, kada su otišli na fotografiranje, Bojan nije znao kako da pristupi Saši jer joj nije želio dati povoda za ljutnju ili odbijanje. “Zgodna je, ali i nezgodna”, zaključio je, a Saša je primijetila kako joj Bojan nije nimalo autentičan te da je premekan za nju. Poslije fotografiranja, Saša i Bojan krenuli su otplesati prvi ples, ali Saša nije mogla jer nema emocija. “Sve u životu što radim, radim s emocijom. Kad sam krenula prema tom podiju, mislila sam da ću odustati na pola plesa, ali nisam uspjela ni početi. Probala sam, ali ne mogu biti lažna, ako želim da mi bude ugodno u svojoj koži”, rekla je Saša, da bi potom odlučili odustati od plesa i gledati u more.


Foto: RTL

Sljedeći par bili su Hedviga i Zoran, koji su oboje spremni za nešto ozbiljno. “Kod muškarca mi je najbitnije da se u njega mogu pouzdati u svakom trenutku”, kazala je Hedviga i hrabro otkrila da je jedini pravi izazov za nju njezina bolest. Zoran je nervozan došao pred matičara, što su primijetili i Hedvigini gosti i njegova sestra Dragana.
“Nisam mogao dočekati trenutak da konačno vidim svoju mladenku”, rekao je, a potom osjetio olakšanje jer je ugledao idealan primjer svoje buduće supruge.

Foto: Maja Bota Štrbe / RTL

“Sve ono što sam zamislio apsolutno je tu. Eksperti su odradili dobar posao”, rekao je zadovoljni mladoženja, a i Hedviga je bila oduševljena Zoranovim naglaskom i što joj je obećao da će im biti jako zabavno zajedno. “Mislim da bi to moglo funkcionirati među nama”, zaključili su mladenci. Nisu se mogli odvojiti jedno od drugoga, a Hedvigi je bilo najčudnije što joj je sve djelovalo jako prirodno. “Realno, do prije koji sat bili smo stranci, a kad me zagrlio od iza, oko ramena, baš sam osjetila da smo sad bliski”, rekla je Hedviga.

Foto: Maja Bota Štrbe / RTL

Prva zajednička jutra

Prvo zajedničko jutro Marka i Andreje proteklo je jako dobro. “Baš smo se fenomenalno našli. Kad se ugase kamere, još je sve opuštenije i baš prirodno kao da smo se prije upoznali”, komentirao je Marko, a Andrea dodala kako se njihov odnos razvija u dobrom smjeru. Kod Petre i Darija također je sve bilo idilično. “Bilo mi je odlično, dobila sam super muža”, rekla je Petra, a i Dario je bio zadovoljan kako se razvija njihova priča.

Foto: Maja Bota Štrbe / RTL

 

Foto: Maja Bota Štrbe / RTL

Podsjetimo, na jučerašnjim vjenčanjima Marko i Andrea su kliknuli mnogo više nego Petra i Dario, no prvi dojam ništa ne garantira. Kako će se dalje razvijati njihov, ali i odnos novopečenih supružnika, slijedi nam vidjeti u narednim epizodama.
Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.