Foto: Peđa Milosavljevic/CROPIX

‘NE IZLAZIM IZ KUĆE, PRIPRIJETILI SU MI’! Miša Grof živi u ‘neviđenom strahu’: ‘Izgleda da ona radi za hrvatsku službu. Njihova služba je vrlo jaka’

Autor: Dnevno.hr

Taman kad smo pomislili da se Miša Grof smirio, bogati Srbin ponovno je nadmašio samog sebe.

Viktor Ristović je u intervjuu za srpski Informer ponovno odlučio blatiti Nikolinu Pišek, a ovog ju je puta prozvao špijunkom i rekao da radi za SOA-u. Osim toga rekao je da su mu tajni agenti SOA-e zaprijetili da više ne govori o njoj.

“Zvali su me iz hrvatske obavještajne službe i rekli da više ne smijem ništa pričati o njoj! Priprijetili su mi da budem miran i da njeno ime ne spominjem javno ni u kojem kontekstu. Izgleda da ona radi za hrvatsku službu”, tvrdi otac pokojnog Vidoja Ristovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)




Tvrdi i da od straha više ne izlazi iz kuće.

“U neviđenom sam strahu, ne izlazim iz kuće! Čak ne smijem reći na koji način su mi zaprijetili jer mi prisluškuju telefon. Njihova služba je vrlo jaka. Ljubazno vam molim da me ništa ne pitate, pa ni o prodaji kuće. Vidite da ona sve prodaje, a što ću ja?! Moram biti miran, kako su mi rekli”, dodaje.

Na ove sulude tvrdnje promptno je reagirala i Nikolina na svom Instagramu.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

“Budući da mi je moj špijunski identitet razotkriven, bojim se da ću dobiti otkaz u SOA-i. Razmatram prelazak u MI6. Molim vas, nemojte nikome reći”, napisala je voditeljica.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.