FOTO: Slaven Jurić

Nastavlja se loza talentiranih Dragojevića: Raskoš talenta pokazao i najstariji Petrov sin

Autor: Barbara Grgić

Prokušana suradnja Petra Dragojevića s Alenom Nižetićem i Hrvojem Domazetom ponovno je iznjedrila pjesmu velikog potencijala.

FOTO: Slaven Jurić

Pjesmom “Spavam sam” Petar priča nesretnu ljubavnu priču izbjegavajući očekivan sporiji, “molski” zvuk. Naslanjajući se na talijanski pop s autorima je stvorena pjesma koja na prvo slušanje ulazi u uho, a zaokružio ju je sjajan spot u režiji Slavena Jurića.


Petar kakvog pamtimo, ali u novom ruhu

“Nakon ‘Vatre i vode’ i ‘Ljubavi’, koje su odlično prošle kod publike, pjesma ‘Spavam sam’ treće je djelo Alena Nižetića i aranžman Hrvoja Domazeta u mojoj izvedbi”, rekao je Petar i dodao: “Pjesma je, kao što ime i govori, tužna ali bržeg tempa. Oni koji su je prvi čuli povukli su usporedbu s ‘Otvorenim prozorom’, a ja kažem: Da, publika to voli! Rekao bih da je talijanski pop nešto čemu težim.” To potvrđuje i Alen, autor teksta i glazbe: “To je Petar kakvog pamtimo, iz razdoblja ‘Otvorenog prozora’, samo u novom ruhu. Pjesma je iznimno radiofonična i vjerujem da će se publici svidjeti.”

FOTO: Slaven Jurić

Spot u kojem glume Petar i sin David

Pjesmu je zaokružio odličan spot u režiji Slavena Jurića.

“Spot je osmišljen kao moje sjećanje na davnu prošlost, bezbrižnu i sretnu, razdoblje prvog zaljubljivanja i ljubavi koja je trajala dok nas život kasnije nije razdvojio”, pojasnio je Petar i otkrio: “Mene glumi moj najstariji sin, četrnaestogodišnji David, a uz njega je i naša obiteljska prijateljica Petra Pribisalić.”

FOTO: Slaven Jurić

Davidu je nedavno pripala i glavna uloga u filmu ”Arka”, u kojem glumi uz brojne poznate domaće glumce.

“Rad s djecom na setu zna biti prilično stresan i s dosta ponavljanja, ali Petrov sin David i njegova prijateljica Petra snimanje su odradili kao veliki i pokazali zavidno glumačko umijeće”, rekao je Slaven i dodao: “U samu ideju i realizaciju uložio sam puno vremena i na kraju uspio ispričati jednu tužnu ljubavnu priču na ne tako tužan način – spot ipak na kraju ostavi lijep osjećaj. Definitivno ću ga s ponosom dodati u svoj portfolio.”
Ovo je Oliver Dragojević govorio o cajkama: ‘Narodnjaci su iskoristili moment, to je laka zabava’

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.