Foto: Facebook

‘NASTAVLJA SE I OVA GODINA U STILU’ Alen Vitasović završio na operaciji: ‘Sad ćeš i visoki C kantat’

Autor: Dnevno.hr/T. Š.

Alen Vitasović (53) je zbog teških i iznenadnih zdravstvenih problema krajem ožujka ove godine, po savjetu stručnjaka, otkazao sve koncerte i snimanja, a sad je na Facebooku otkrio i da je završio na operaciji.

“Dragi prijatelji, moja publiko i svi koji su uvijek bili uz mene, zbog teških iznenadnih zdravstvenih problema, po savjetu stručnjaka, prisiljen sam otkazati sve koncerte, snimanja i to nakon tri godine bez moje muzike i egzistencije. Bitno je zdravlje. Hvala vam na dugogodišnjoj pomoći i podršci. Nema predaje, vaš Alen”, napisao je pjevač u svojoj objavi na Facebooku.

Tad je za Jutarnji otkrio i da je loše te kako se nalazi u bolnici zbog koronavirusa. Imao je i bronhitis,  nije mogao disati, hodati ni govoriti.

Omiljeni istarski pjevač posljednjih godina pandemije nije nastupao što ga je dosta  financijski pogodilo, a nakon 40 godina profesionalnog rada prvi put je ostavljen bez osnovnih prihoda za život i obitelji umjetnika bez zdravstvene zaštite.

“Nastavlja se i ova godina u stilu”, poručio je uz fotografije na kojima se vidi da je operirao nos. Pratitelji su mu odmah pružili riječi podrške, ali i pregršt šale koju je glazbenik dobro prihvatio.

“Sada ćeš i visoki C kantat…Drž’ se”, “Samo trdo! Brz oporavak!”, “Drži se, meštre!”, “Alene, fališ nam u Uliksu. Čekamo te,  brz oporavak”, “Drži se Aki, “Kuraja i drži trdo”, “Svo zlo za tin”,

Pjevač je u komentarima otkrio i da je operirao devijaciju septuma, posljedicu ozljede nastale 1998. godine. “Niš mi ni. Samo sam izravnao nos koji je slomljen 1998. godine”, napisao je Vitasović.




Autor:Dnevno.hr/T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.