Foto: Hrvatski krški pašnjaci/ Facebook

NAŠE BLAGO, NAŠI LJUDI, NAŠA PREDIVNA ZEMLJA: Udruga Hrvatski krški pašnjaci velikom fotogalerijom uputila novogodišnju čestitku!

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Udruga Hrvatski krški pašnjaci na svom je Facebook profilu uputila novogodišnju čestitku uz bajkovite fotografije hrvatskog blaga.

Njihova objava oduševila je stotine pratitelja, a kako i ne bi kada prikazuje ono najbolje u Lijepoj našoj – divne ljude, prekrasnu prirodu i predivne životinje naših poljoprivrednika!

“Dragi ljudi, sve najbolje u NOVOJ 2023 GODINI od srca Vam žele Vaši poljoprivrednici krških pašnjaka…SRETNOOO”, poručili su iz udruge.

Uživajte u galeriji s više od 60 fotografija:

Inače, udruga Hrvatski krški pašnjaci je poljoprivrednika na prostoru krških pašnjaka. Osnovana je 2019. godine s ciljem da pomaže, zastupa, lobira i interesno povezuje učlanjene, zastupljene i udružene poljoprivredne subjekte”, navodi se na njihovoj stranici.

Udruga je vrlo aktivna, a na Facebooku ju prati gotovo 30 tisuća korisniak društvene mreže.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.