Foto: Instagram

‘NAS DVIJE’ Lejla Filipović objavila fotografiju s ljetovanja i pokazala da uživa u ženskom društvu, evo i s kim

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Bivša Miss Hrvatske, Lejla Filipović, ljetuje u ženskom društvu i to s prijateljicom, također bivšom misicom, Splićankom Viktorijom Rađom.

‘Nas dvije’ napisala je Lejla ispod fotografije na kojoj pozira s Viktorijom. Na glavi nose šešire i sunčane naočale, a njihovi široki osmijesi govore da se odlično zabavljaju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

‘Prelijepe ste’, ‘Preslatke’, ‘Divne’, komplimentiraju im pratitelji, a javio im se i Lejlin suprug Tarik Filipović koji im je otisnuo emotikon ruže.




Lejla i Viktorija dugogodišnje su prijateljice te ih često imamo prilike vidjeti kako se zajedno druže, slave i putuju. Na Tarikovom ovogodišnjem rođendanu napravile su potez koji je izmamio interes javnosti.

Naime, dvije su se prijateljice poljubile u usta što je toliko dojmilo Tarika da im je posvetio status na društvenim mrežama.

‘Pojavila se jedna čudna žena koja se prvo meni napila krvi… Ista ta žena poljubila je i moju ženu…’, našalio se tada voditelj.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.