Napravite poseban božićni ugođaj: Ukrasna salveta, svijeća i glačalo su sve što vam treba! (VIDEO)

Autor: T. Pšenko

Za napraviti božićni ugođaj nije uvijek potrebno mnogo novca, već ideje i snalažljivost. Za ovaj postupak treba vam svega nekoliko predmeta i malo spretnosti.

 

Nije uvijek jednostavno osmisliti dobar način za ukrašavanje doma bez da potrošite mnogo novca, no i to je moguće. Donosimo zanimljivu ideju ukrašavanja svijeće. Potrebna vam je deblja obična voštana svijeća, ukrasne salvete, glačalo i škare. Škarama izrežite motiv ili čitav dio ukrasne salvete koji želite pa ga omotajte oko svijeće. Glačalom zagladite površinu. Vosak će “upiti” prazninu i salveta će se savršeno poklopiti sa svijećom. Vaša unikatna svijeća bit će gotova u tren oka. Preostaje samo zapaliti je i uživati. Detalji postupka nalaze se u videoprilogu.

 

Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.