Foto: Neja Markicevic / Cropix

NAPRAVILA NAJBOLJU GREŠKU U ŽIVOTU i osvojila 8 milijuna kuna! Nevjerojatno je kako joj je to uspjelo

Autor: Dnevno

Gayle Say (65) iz Coventryja kaže da joj je kupnja identičnih listića za lutriju najbolja greška koju je napravila u životu.

Svaki listić donio joj je više od četiri milijuna kuna dobitka, pa je tako u konačnici bogatija za osam milijuna. Kazala je kako će odmah u mirovinu, a radila je kao spremačica, prenosi 24sata.

Dobitak dijeli sa suprugom Phillipom. Novac su osvojili u igri Thunderball i to tako da su pogodili pet brojeva te bonus kuglicu. Sretni par priča kako planiraju dograditi kuću i kupiti novu kuhinju. Umalo su osvojili i treći dobitak, no na trećem listiću nisu pogodili bonus kuglicu.

“Na tom trećem listiću smo uspjeli pogoditi pet brojeva, pa smo time zaradili 40.000 kuna. Najprije smo unovčili taj listić, prije nego što je lutrija utvrdila da su preostali listići uredni, kazala je Gayle.

Dodala je kako su novcem planirali iznenaditi unuke. Njezin suprug Phillip (65) je umirovljeni građevinski radnik, a kazao je kako je oduvijek želio kupiti novu automobil kojem će biti prvi vlasnik.

Gayle je objasnila kako oduvijek igra igre na sreću, a tijekom 25 godina uspjela je osvojiti svega jedan dobitak koji je iznosio manje od 10 kuna.

Phillip je opisao kako je njegova supruga, otkrivši koliko su novca dobili kad su telefonski potvrdili brojeve, počela plesati po sobi i pjevati pjesmu Franka Sinatre “Who wants to be a millionaire”. Dobitni brojevi su kombinacija rođendana bliskih članova obitelji.




“Držala sam dobitne listiće u ruci i potrčala sam prema Philipu kako bih mu rekla da smo dobitnici, a on je u isto vrijeme shvatio da oba listića imaju isti redoslijed brojeva. Nastavila sam urlati: Dobili smo, dobili smo!”, ispričala je Gayle. Govoreći o tome kako joj se život sad promijenio, rekla je kako je prošlog tjedna dala otkaz.

“Odradila sam otkazni rok od tjedan dana i službeno sam od danas u mirovini. Osjećaj je fantastičan. Ne moram više ustajati u mračna i hladna jutra. Do sada sam se budila u 6.40, radila sam vikendima i imala sam samo jedan dan u tjednu slobodan. Sada mi se sve vratilo. Mogu se izležavati subotom i nedjeljom. To je nevjerojatno. To nisam radila više od 28 godina“, ispričala je uzbuđena dobitnica.

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.