Photo: Igor Soban/PIXSELL

Napokon otkriveno koga ljubi Natali Dizdar: Zbog njega često putuje ‘preko bare’

Autor: dnevno.hr

Unatoč tome što je već 15 godina na sceni, Natali Dizdar nije jedna od onih slavnih koje s javnosti dijeli pikantne detalje iz privatnog života. Zadarska 33-godišnja pjevačica u nedavnom intervjuu je otkrila da joj je u ljubavnom životu lijepo i da uživa, no nije se znalo s kim.

S obzirom da se pohvalila fotografijama s društvenih mreža ipak se otkrilo tko je odabranik njezinog srca. Riječ je o Williamu Pergeu, Francuzu koji živi i radi u New Yorku, a kod kojeg je Natali već nekoliko puta bila u posjeti, ali i zajedno putovala na atraktivne destinacije.

“Uvijek se nešto događa”, rekla je nedavno Natali kad je komentirala veze na daljinu koje su prema njenom mišljenju dinamične.

Inače, Natali je diplomirala socijalnu pedagogiju na Edukacijsko- rehabilitacijskom fakultetu, a sada završava drugu godinu Gestalta. Njezino zanimanje joj, kaže, pomaže i u karijeri, pogotovo u odnosima, a sigurno ponajviše u onim ljubavnim.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.