Foto: Instagram

NAPOKON OTKRIVEN RAZLOG PREKIDA: Kanye je još 2016. godine dao naslutiti da će ljubavi s Kim doći kraj!

Autor: Š. P.

Ako je suditi po brojnim tabloidnim napisima, ali i šiframa u pjesmama na novom albumu Kanyea Westa, razlog raspada braka s Kim Kardashian nalazi se u – njegovoj nevjeri.

U pjesmi “Hurricane” s novog albuma “Donda” West, naime, repa: “Idem s novim komadom i znam koja je istina, i dalje se igram nakon dvoje djece”.

Njegovi stihovi dolijevaju vatru na priču koja je ovih dana procurila iz krugova bliskih Kanyeu. “Nije tajna među onima koji su s njim radili da je varao Kim nakon što im se rodio sin Saint”, rekao je neimenovani izvor tabloidu The Sun.

“Dok je bio na turneji Saint Pablo, imao je epizode pred svojim timom, priznavši da je spavao s djevojakama iza Kiminih leđa. Rekao je da je še*io groupie djevojke i išao u lude detalje o seksualnim sesijama. Bilo je jako grafički i detaljno, izražavanje mu je bilo nestvarno. Nitko nije mogao vjerovati što je govorio ispred svih, činilo se kao da ima nekakvu maničnu epizodu”, ispričao je medijima jedan od članova tima na Kanyevoj velikoj turneji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)




Riječ je o turneji koja je trajala od kolovoza do studenog 2016. godine, a završena je mjesec dana ranije od planiranog, i to nakon što je Kanye hospitaliziran zbog “iscrpljenosti i umora”. Reper je nekoliko koncerata prekinuo na samom početku, napuštajući pozornicu, a u tom je razdoblju imao brojne medijske gafove, poput onog da je “rosptvo bilo izbor”, izrečenog u redakciji tabloida TMZ.

Iako trenutno žive razdvojeno, Kim i Kanye su navodno u fazi pomirenja, ali detalje se svim silama trude sakriti od očiju javnosti.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.