Foto: Instagram

‘NAPOKON JE GLAVNA’ Naslovnica Timea izazvala zgražanje: Je li ovo najgora fotka Meghan i Harryja?

Autor: T.Š.

Meghan Markle i princ Harry našli su se na Timeovoj listi 100 najutjecajnijih ljudi 2021. godine, što im je osiguralo i naslovnicu ovog magazina. Ipak, nakon što je magazin objavljen mnogi su ostali šokirani zajedničkom fotografijoma Meghan i Harryja, te su ustvrdili da je riječ o najgoroj fotografiji bračnog para ikad.

Naime, na fotografiji na kojoj oboje ozbiljno gledaju u smjeru kamere, teško je ne primijetiti da je Meghan stavljena ‘u prvi plan’, dok princ djeluje kao da se sakrio iza supruge.

“Konačno je dočekala”, “Napokon glavna”, sarkastično su komentirali korisnici društvenih mreža. “Zašto se on krije iza nje?”, “Definitivno se vidi tko u ovoj obitelji nosi hlače”, “Čini se kao najava da će glumiti u rebootu Sumraka”, “Ovo je najgora fotografija njih koju sam vidio”, “Kako su oni utjecajni ljudi?”, “Je li ovo šala?”, samo su neki od komentara.

José Andrés je u svom eseju o slavnom paru, između ostalog, napisao kako Meghan i Harry riskiraju da bi pomogli onima kojima je pomoć potrebna, posebice u vidu mentalnog zdravlja, te pomažu onima koji su pogođeni prirodnim katastrofama u Indiji i na Karibima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TIME (@time)




Princ Harry i Meghan Markle uskoro bi trebali posjetiti kraljicu, kako bi ju upoznali sa svojm kćerkicom Lilibet Dianom Mountbatten-Windsor, tvrde upućeni izvori, a prenose britanski mediji.

Tim povodom Harry i Meghan navodno su već i službeno zatražili kraljicu da upozna svoju 11. praunuku, koja je rođena 4. lipnja ove godine. Bit će to prvi put da su Meghan i Harry zajedno u Britaniji nakon preseljenja u Kaliforniju. No, to nije sve. Harry i Meghan se nadaju da će kćerkicu moći krstiti u privatnoj kapelici dvorca Windsor.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.