Foto: RTL

Napetost na farmi: Tihana i Samanta na ratnoj nozi, pala je i Radoslavova osveta

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Farmera Radoslava je na povratku iz konobe dočekalo neugodno iznenađenje – nijedne njegove djevojke nije bilo! To ga je prilično uzrujalo: “Došle su u moj objekt! Prvi bih trebao znati gdje su one! Osjećao sam se glupo, poniženo, bio sam manji od mrava.”

Ines, Suzana i Irena priznale su da im je kod Radoslava dosadno pa su odlučile otići u provod u Split.


“Stvari ćete dobiti sutra”

“Dok smo u Splitu ne razmišljamo o Radoslavu. Naravno da gledamo zgodne frajere u Splitu,” priznala je Ines, a sve tri djevojke priznale su se da su se sjajno zabavile.

Foto: RTL

No pri dolasku natrag na imanje, cure je dočekao hladan tuš. Radoslav im je zabranio ulazak u kuću uz povike: “Za vas je reality 16. sezone završen. Možete gdje god hoćete, stvari ćete dobiti sutra.”

“A rekao je da ćemo biti kao kraljice”

Šokirane dame čekale su pred vratima, no nisu mislile da su mu se morale baš toliko opravdavati što su izašle. Nakon nekog vremena ipak su mu se ispričale.

Foto: RTL

“Pretpostavljam da on nije očekivao da ćemo mi otići s ovog imanja i da je on centar kojem mi moramo biti posvećene isključivo, od 0 do 24,” kazala je Suzana. “A rekao je da ćemo biti kod kraljice! Koliko je mene to povrijedilo,” dodala je. Rade ih je naposlijetku ipak pustio u kuću, uvjeren da je u pravu, te im poručio da će ujutro još razgovarati o svemu.

Stjepanu treba “kućna pomoćnica”

Voditeljica Anita Martinović odlučila je posjetiti samoborske brege i Stjepanovo imanje, no ondje je bilo vrijeme za još jedan radni zadatak – grabljanje. “Morate si ručak zaraditi,” poručio je damama, što ih je malo uvrijedilo.

Foto: RTL

Bahra i Ranka Aniti su ispričale da među njima nema rivalstva i da se dobro slažu. “Stjepanu ne treba žena za seks, za ljubav, nego za kućnu pomoćnicu,” dodala je Blanka.

Tihana i Samanta ponovno se sukobile

Ivan je svoje cure poveo u okopavanje vrta, no nije bio zadovoljan kako su se neke od njih snašle. “Motika to je nekako više muški posao… Ja da zalijevam cvijeće, da brinem o drugih stvarima, lakšim,” Samanta je poručila.
Foto: RTL

Tihana, koja je Ivana osvojila svojim umijećem u vrtu, podbola je svoju suparnicu: “Može to Samanta bolje.” Iduće je na redu bilo zalijevanje cvijeća, a Tihana nije mogla izdržati a da ne zalije Samantu vodom. “Joj, ne znam kako ćemo preživjeti ove dane s njom,” šokirano je komentirala Samanta.

Smilju nadvladala ljubomora

Branko je odlučio odspavati malo duže, no Riva i Smilja vrlo su brzo uvidjela da je Branko nekako ljutit. “Otišla si jučer na spavanje bez pozdrava, ne može to tako,” farmer je brzo otkrio što ga muči, a Smilja se pravdala.

Kandidati ‘Ljubav je na selu’ ne štede dodire i poljupce, evo što o tome misle Hrvati

“Ma ti si jedva čekao da ja odem spavati da uzmeš taj mobitel i vidiš tko ti je pisao,” uzvratila mu je Smilja koja je zatim uzela njegov mobitel i pregledavala poruke, iako je puno puta dosad naglašavala kako nije ljubomorna.
“Lena se hvata za slamku”

“Smilja je po njegovom telefonu opet prčkala i našla je poruke gdje je vidjela srceta i poljupce, ja mislim da je,” zaključila je Riva.

Foto: RTL

Na Pelješcu se Lena bacila u pravljenje palačinki. “Lena se hvata za slamku, svjesna je da je napravila nekoliko kikseva koji su izbili Antu,” Milena je komentirala.

“Stari moj, pa što si mislio?”

“Vjerojatno to nije radila radi nas nego radi sebe,” komentirao je farmer, a Lena mu je predbacila da je on njoj trebao donijeti kavu i palačinke u krevet.

Foto: RTL

A na Radinoj farmi osvanulo je novo jutro nakon svađe. “Ne znam što će biti, u kakvom je raspoloženju, sudeći po tome da nije spavao,” komentirala je Ines. “Stari moj, pa što si ti mislio, ti si trebao doći po nas i izvesti nas na kavu. Ako ne, idemo mi same!” dodala je.

Katici se nije svidjelo gatanje

Branko je poveo Rivu i Smilju u sadnju krastavaca. Smilja je odlučila odjenuti suknju i putem je pjevala, što je Riva protumačila pokušajem zavođenja Branka. Nije trebalo dugo da Smilja krene voditi glavnu riječ i dirigirati posao, na što je farmer komentirao kako voli da ona zapovijeda.

Povratnica Ines ne traži u ‘Ljubav je na selu’ srodnu dušu? ‘Gledatelji moraju shvatiti’

Za kraj dana Ksenija je odlučila Miji, Brankici i Kati gatati iz šalica kave, a u gatanju se okušao i sam farmer. Mijo je najbolju budućnost “izgatao” Brankici, što se Katici nije nimalo svidjelo.

“Nije mi bilo drago, znam da je to izmišljotina. To samo da meni digne tlak, ali nije mu to upalilo,” poručila je.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.