Foto: Profimedia

NAKON UDAJE MUŽ JOJ PROČITAO DNEVNIK: Ono što je ondje pisalo, nitko nije mogao očekivati

Autor: Dnevno

U dnevniku je pisalo:

“Udala sam se prilično mlada za čovjeka od 44 godine…Bila sam s njegovim ocem i s najboljim prijateljem mog oca. Vodila sam dnevnik i sve zapisivala, pa i to. Ostavila sam prvog čovjeka, udala se za drugog, ostavila sam i drugog te sam jedno vrijeme bila sama. Mijenjala sam dosta dečkiju. Upoznam sadašnjeg muža, prvu večer zakačim se s njim. Na kraju sam se udala se za njega i on nađe moj dnevnik. Pročitao je sve i svejedno je ostao sa mnom. Evo danas nam je 14 godina braka. On je dobar, zaista divan muž. Žalim što sam gubila vrijeme s pogrešnim dečkima. Sada kad mi je Bog poklonio divnog i odgovornog muža, neću brljati kao u prvom braku.”

To je bila njezina ispovijest. Unatoč dva propala braka i pogrešakama koje je radila u njima, ipak je uspjela pronaći ljubav svog života i spokoj u braku.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.