Instagram

Nakon što je ostala trudna s njim poslije samo dva mjeseca veze, Katie Holmes saznala da joj je dečko teški varalica! Ali i dalje želi biti s njim!

Autor: Iva Hanzen

Vijesti vezane uz bivšu suprugu Toma Cruisea i uspješnu glumicu Katie Holmes u zadnje vrijeme ne prestaju šokirati. Prvo smo mogli čitati kako je Tom potpuno poludio i kako planira Katie oteti Suri, kćer koju su dobili u braku, kako bi ju natjerao da prijeđe na scijentologiju, onda su odjednom osvanule fotografije trudne Katie, s tim da nitko nije znao da je Katie uopće u vezi, da bi se potom saznalo s kim je Katie u ljubavnom odnosu, no tada su stvari krenule još bizarnijim tokom.

Podsjetimo, paparazzi su otkili da je 41-godišnja Katie u vezi s osam godina mlađim chefom i suvlasnikom luksuznog talijanskog restorana Ballato, Emiliom Vitolom Jr.-om koji se okušao i u glumi. Glumica inače skriva svoj ljubavni život kao zmija noge pa je sve začudilo što se Katie bez srama pred paparazzima strastveno ljubila i grlila s mlađahnim ljepotanom, dok mu je pritom bez srama na mnogim fotografijama sjedila u krilu. U cijeloj priči je ludo i to što su Katie i Emilio u vezi tek dva mjeseca, a ona je već trudna s Emiliom koji praktički već živi kod nje te se navodno odlično slaže sa Suri.




Katie kao da je htjela svijetu dati do znanja da je sada napokon sretna i kako to nema namjeru skrivati, no izgleda da je u ovu romansu očito ušla ne samo brzopleto, već i nepromišljeno. Naime, zna se da je Emilio već bio zaručen i to za dizajnericu Rachel Emmons, s kojom na kraju nije došlo do vjenčanja. Što je najbolje, Katie je znala da je Emilio zaručen, a svejedno je ušla u vezu s njim i odmah ostala trudna. No, sada iz stranih medija saznajemo još detaljnije informacije o Emiliu, na temelju kojih se prije da zaključiti da je Emilio okorjeli prevarant, a ne muškarac kojeg je Katie uspjela promijeniti i smiriti.

 

View this post on Instagram

 




My ? @emiliovitolo ????

A post shared by Rachel Emmons (@rachel_emmons) on

Tako je Emilio s jedne strane predan radnik u restoranu svog oca u koji dolaze gotovo svaka imena s holivudske i showbiz A liste poput Rihanne, Justina Biebera i Bradleyja Coopera, no s druge strane je hladnokrvni zavodnik koji svoje djevojke ostavlja preko poruka. Tako je Emiliev prijatelj američkim medijima ispričao kako je točno ovaj chef koji je preko noći postao glavna meta medija zbog veze s Katie, raskinuo zaruke sa spomenutom dizajnericom Rachel Emmons. Naime, ostavio ju je preko poruke, praktički pred vjenčanje s objašnjenjem da se želi fokusirati na karijeru. Koliko je ovo pogodilo Rachel možemo samo zamisliti. Do tad ga je smatrala svecem i najvećom ljubavi svog života te joj je bio sve na svijetu. Odbrojavala je dane do trenutka kada će ju njen obožavani Emilio odvesti pred oltar te se svim srcem dala u organizaciju vjenčanja. No, onda joj je Emilio rekao da ju ostavlja zbog karijere te se praktički preko noći odselio od nje, a u biti je cijelo vrijeme mutio s Katie. Možete samo zamisliti kako se tek osjećala kad su medijima odjeknule fotografije na kojima se Katie i Emilio strastveno ljube.

Čak i najbliži Emiliovi prijatelji tvrde da je serijski varalica, a Katie očito ne zna u što se uvalila jer je i dalje s Emiliom, unatoč tome što je saznala kakav je. Nemoguće je da nije vidjela natpise u kojima se Emilia proziva za njegovo ponašanje, no izgleda da joj je Emilio isprao mozak svojim manipulacijama, baš kao što joj je to svojedobno učinio Tom Cruise.

Saznalo se s kim je Katie Holmes trudna! Njezin novi dečko je prezgodan i puno je mlađi od nje! Tom Cruise će poludjeti!

Nakon Katie Holmes i kćerkice Suri Tom Cruise ima novu žrtvu na nišanu! Želi prebaciti ovu glumicu na scijentologiju i usput se osvetiti bivšoj!

Rihanna priznala: ‘Iako me pretukao nasmrt i dalje ga volim. Voljet ću ga zauvijek!’ ŠOKIRALA OBJAŠNJENJEM!

Jennifer Lopez napravila skandal u restoranu! Mahala rukama i vikala na zaručnika! Situacija skoro eskalirala!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.