Foto: CROPIX Jakov Prkić

NAKON PRVE EMISIJE OTKAZAN VUCO SHOW: ‘Isuse, sram me bilo slušati! Čak je i Kreši bilo neugodno!’

Autor: T.Š.

Na Z1 televiziji s emitiranjem je prošlog petka krenula nova emisija ‘Vuco Show’, autorski TV format pjevača Siniše Vuce, najavljivana kao neko novo “ludo” osvježenje na našim prostorima.

U prvoj emisiji ugostio je tako starletu Avu Karabatić, ali i političara Krešu Beljaka, koji je pak djelovao kao da mu je zbilja neugodno što se tamo našao, a niti komentari gledatelja na prvu emisiju, odnosno Vucino vođenje iste, nisu bili dobri. Nakon te prve emisije svoje dojmove o Vuci kao voditelju i samoj emisiji napisao je na Facebooku  producent emisije Nedjeljko Badovinac Jumbo.

“Isuse, sram me bilo slušat! Vuco je neodgojen, nepismen, stalno upada u riječ, spominjat se ne zna, nema pojma kaj govori, čak je i Kreši bilo neugodno”, komentirala je jedna gledateljica.

“Vuco se totalno pogubio sve sam mu objasnio kako i što treba raditi, napisao mu pitanja i rekao da treba prvo biti svoj, nisam još vidio da netko ima takvu tremu. Razumljivo je prvi put sjesti pred kamere, to je sasvim normalno, ali to brzo prođe pogotovo kod nekog tko ima kakvog takvog iskustva s publikom. Od početka je krenuo krivo, ali to je rizik emisije uživo koji je njemu bio stalno u glavi moram paziti ovo je uživo i tu se jednostavno izgubio. No svako ima pravo na drugu šansu. Znam ga sto godina i vjerujem da hoće i može a ako ne postoji plan B Hvala vam na vašim komentarima bilo da su pozitivni ili negativni”, piše u objavi Badovinca na Facebooku.

Siniša Vuco nije bio oduševljen ovim komentarom i za 24 sata je rekao da je otkazao suradnju Nedjelju Badovincu Jumbu zbog neistina koje je napisao u svom Facebook statusu, ali i zbog različitog pogleda na programsku strukturu i koncept emisije. Vodstvo Z1 televizije prihvatilo je Vucinu odluku i sada je glazbenik u potrazi za novim producentom zbog čega je emitiranje emisije stavljeno na čekanje.

“Nadam da ću to obaviti u što skorije vrijeme i kroz nekoliko tjedana nastaviti svoj autorski rad. Naziv emisije će vjerojatno biti izmijenjen zbog zlouporabe naše prve emisije, gdje je netko pod imenom Vuco show postavio na YouTubeu nekoliko klipova od po minutu-dvije izvučene iz konteksta dvosatne emisije s očitom namjerom da me se u startu diskreditira i obeshrabri. Ali ja ću iz ovog izaći još jači i vrlo brzo ću nastaviti sa svojim autorskim radom u vlastitoj emisiji s novim producentskim timom “, poručuje Vuco.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.