Foto: Nova TV

Nakon ovog trika svi su se tresli, Maja se nije mogla smiriti: ‘Mene je strah’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Večerašnja polufinalna emisija Supertalenta donijela nam je i jednu mađioničarsku točku. Samozatajni Leon Domnik iz Zenice za svoj nastup na pozornici tražio je pomoć Maje Šuput, koju je rezultat nastupa ostavio u potpunom stanju šoka.

Leonov trik naprvu je djelovao uobičajeno. Od Maje i ostalih sudionika podijeljenih u dvije grupe zatražio je da zamisle bilo koji broj od jedan do 999, te da se dalje svaka grupa međusobno savjetuje. Naposlijetku je od Maje i ‘kapetana’ druge grupe zatražio da ploču sa konačnim brojem preokrenu naopako.

Brojevi su ispisali imena

Upravo ovdje je nastalo sveopće zaprepaštenje. Naime, na jednoj ploči je naopakim brojevima bilo ispisano Leonovo ime, dok je na onoj koju je Maja držala pisalo ime njenog sina Blooma.

“Nije mi jasno, jer sam sad u takvom stanju šoka, jednostavno ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Ovo uopće ne kužim, sad je došlo do onog dijela kad je mene njega strah”, izjavila je Maja, koja se nije mogla smiriti.

Zbog ove točke Maja se naježila, ovakav komentar još niste čuli: ‘Slovenci su se došli prati’
“Uzrujao si me, ovo je definitivno nadraslo priču s audicije, ovo mi je bilo zastrašujuće fantastično”, nadovezala se Martina. I ona je, kao i Maja, tijekom gotovo cijelog nastupa imala u šoku otvorena usta.

“Pokušao sam nekako odgonetnuti, najviše me dojmio taj tvoj mir i stvari se samo događaju oko tebe, ti stojiš i oko tebe se samo planeti mijenjaju”, dao je Fabijan posebno zanimljiv komentar, dok je Bilman rekao kako je nastup bio fascinantan.
Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.