Foto: Instagram

NAKON 17 GODINA, RTL-u JE REKLA – ZBOGOM! Ana Miščević još ne želi otkriti gdje će raditi, ali šuškanja su sve glasnija!

Autor: Š. P.

Reporterka i voditeljica Ana Miščević nakon 17 godina odlazi s RTL-a, i to ako je suditi po brojnim objavama na društvenim mrežama iz kojih je vidljivo da joj je redakcija emisije “Exkluziv” priredila oproštajni tulum uz cvijeće, nakit i prigodni video koji ju je zatekao i dirnuo.

Iako još uvijek nema službene potvrde, neki mediji pišu da odlazi na novu regionalnu postaju Una, na kojoj se tako pridružuje plejadi zvjezdanih imena ‘preotetih’ s RTL-a i drugih medijskih kuća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Miscevic (@anamiscevic)

Ana je na RTL-u od njegovih samih početaka, a vodila je brojne zabavne, glazbene i modne projekte. Bila je prva voditeljica glazbene emisije “Top.HR”, dugi niz godina je vodila “Modni sud”, javljala se s modnih tjedana iz čitavog svijeta, vodila prijenos Ultra Europe festivala…




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Miscevic (@anamiscevic)




“Ja sam sada osvjestila da si ti otišla. Knedla u grlu. Možeš li se predomisliti?”, poručila joj je na Facebooku dugogodišnja kolegica Edita Misirić Vrkljan.

Pročitaj i ovo: JOŠ JEDAN POZNATI REPORTER NAPUSTIO RTL! Petar Panjkota otkriva zašto je otišao nakon gotovo 12 godina!

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.