Foto: Instagram

NAJZGODNIJA KOMBINACIJA U JEDNOJ REČENICI: Mirta Šurjak, Tatjana Dragović i plavi ljepotan! Fotografija je oduševila…

Autor: Dnevno

Već sedam godina traje ljubav bivše manekenke Tatjane Dragović i glazbenika i manekena Vlahe Arbulića, koji zajedno imaju i šestogodišnju kćer Luce.  Da ljubavi ni strasti u njihovoj vezi ne nedostaje često pokazuju zajedničkim fotografijama koje dijele na Instagramu. Zovu ih i najljepšim parom u Hrvatskoj, a to ni ne čudi jer svaka njihova fotografija izazove lavinu komplimenata na račun njihova izgleda.

Zgodan Konavljanin može se pohvaliti isklesanim ‘six-packom’, za što je potrebno proliti dosta znoja, dok 12 godina stariju, zanosnu Tatjana, krasi figura zbog koje je potpuno jasno zašto joj je pošlo za rukom osvojiti titulu top modela.

Da njihova ljubav cvjeta potvrdilo se u travnju ove godine, kad su na službenoj stranici jednog zagrebačkog salona za tetovaže osvanule fotografije lijepog para s identičnim tetovažama morske zvijezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tattoo rroom (@tattoorroom)




Da uistinu dijele i ljubav prema sportu otkrili su i posljednjim zajedničkim fotografijama na kojima su otkrili svoja isklesana tijela, a prizor su brojni pratitelji nagradili komplimentima. Oduševili su tako i glumicu Bojanu Gregorić Vejzović, ali i Mirtu Šurjak koja im je napisala:  “Vidjela sam vas u Hvaru jutros, ma puno ste lipi i šesni par! Top!”

“Bitanga i princeza”, “Savršen par”, “Nema dalje”, “Najljepši par”, “Al’ fakat ste zgodni za raspametit se!”, nizali su se komplimenti.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Tatjana🤎 (@tatjana_dragovic)

Podsjetimo, Tatjana je godinu dana nakon razvoda od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića, otkrila da je u vezi s Vlahom Arbulićem, koji je tada bio student diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Šuškanja o njihovoj romansi nekoliko mjeseci ranije širila su se gradskim kuloarima, a svemu je stao na kraj Vlaho kad je na svojem Instagramu objavio fotografiju na kojoj strasno ljubi zanosnu manekenku. Već tada zajedno su odlazili u teretanu u zagrebački Kaptol centar, gdje su se i upoznali.

Danas Tatjana i Vlaho žive u Zagrebu s kćeri Luce, te Tatjaninom djecom, Amber i sinom Emanuelom, koju ima iz  braka s bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

(VIDEO) RAZMJENJIVALI STRASTVENE POLJUPCE: Dvanaest godina mlađi partner Tatjane Dragović u klinču s najljepšom Srpkinjom!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.