fbpx
Foto: Facebook

NAJSE*SI GRADONAČELNIK U HRVATSKOJ? Vrući Dario pokazao pločice na trbuhu: ‘S ovakvom mrcinom nemamo brige!’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

“S ovakvom mrcinom nema brige za Svetu Nedelju!”, samo je jedan od oduševljenih komentara na Facebook profilu Darija Zurovca, mladog i ambicioznog gradonačelnika Svete Nedelje te saborskog zastupnika stranke FOKUS.

Sudjelovao je, naime, na Spartan sprintu na Kranjskoj gori, klasičnoj utrci s preprekama koja kombinira pet kilometara lakog trčanja s 20 prepreka i terenskog terena s vodom i blatom.


“Par fotki sa Spartan sprinta. Moram priznati kako su savjeti s raznih portala bili i više nego korisni, a siguran sam kako bi se utrka dopala nekome tko ima barem osnovno vojno iskustvo. Prva stepenica 5 km i 20 prepreka je svladana. Slijedi 10 km i 25 prepreka. Uvijek gledati prema naprijed”, napisao je Zurovec pored dvije fotografije na kojima pokazuje svoje sportsko umijeće, ali i isklesano tijelo.

“Svaka čast, odvažno i ludo”, piše mu jedan pratitelj. “Ovo se rijetko viđa, bravo i svaka čast”, poručuje mu bivši Mister Hrvatske Antionio Šincek. “Evo ti fotki za sljedeće izbore!”, savjetuje mu jedan pratitelj. “Hrvatska još nije imala ovako jakog gradonačelnika!”, zaključuje drugi.

S promocije na sprint

Imidž izuzetno svestrane osobe prati ga s razlogom – istog dana, Zurovec je dobio diplomu za završeni postdiplomski specijalistički studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. “Uz mnoge koji su mi pomogli na tom putu, najveća zahvala za postignuća zadnjih godina ide mojoj suprugi, koja me istrpila sve ovo vrijeme. Što je još pohvalnije za nju, istolerirala je i podržala moju ‘proslavu’ nakon promocije”, napisao je gradonačelnik Svete Nedelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dario Zurovec (@dariozurovec)
“Isti dan sam otišao u Sloveniju na Spartan utrku s preprekama vojnog stila. Nakon duge natjecateljske pauze, okušao sam se u velepopularnom Spartan sprintu na Kranjskoj gori. Staza je bila izazovna, vrlo strma, ali sam uspio izdržati i prijeći na koncu sve prepreke”, dodao je.

‘Disciplina od kuće’

Zurovec je u nedavnom intervjuu za AboutMen.hr priznao da mu je bavljenje sportom prijeko potreban odmor od izuzetno naporne politike. Dodao je i da mu je aktivan život pomogao u disciplini po kojoj je poznat u političkim krugovima. “Svakako mi je dobro došlo, no sport mi je ispušni ventil. Generalno najviše je tu pridonio odgoj, disciplina od kuće, a radnu etiku, mislim da sam naslijedio najviše od mame”, priznao je.
Otkrio je i tko mu je najveća podrška: “Definitivno supruga. Mnogo se toga natrpjela uz mene i ima zaista čelične živce. Za neke stvari je sada čak i smirenija, u odnosu na mene. Možda bi onda bila bolji gradonačelnik (smijeh)”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dario Zurovec (@dariozurovec)

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.