Foto: Instagram

‘NAJSEKSI NASTUP KOJI SAM VIDJELA, NEMA DALJE!’ Nabildani Ukrajinac ušao u finale ‘Supertalenta’!

Autor: Š. P.

Akrobacije u zraku, a onda i ‘bacanje’ u kadi punoj vode učinili su od 32-godišnjeg Olega Tatarynova pravu zvijezdu druge polufinalne emisije “Supertalenta”. Nakon što je odradio nastup, zaradio je ovacije, a Maja Šuput Tatarinov je zaključila: “Dosta sam ponosna na naše prezime večeras!”. Na kraju emisije je doznao sretnu vijest – ušao je u finale.

“Bez razmišljanja, najseksepilniji nastup koji sam vidjela, znači, nema dalje! To je bilo senzacionalno, ali ovaj vodeni dio je doista podigao nastup na jednu veseliju razinu. Zamislite samo, žene, ako je danas ovo bilo u polufinalnoj… Šta će ovaj čovjek, moj rođak, šta će on napraviti u finalu”, rekla mu je Maja nakon što je izveo svoju spektakularnu točku.

“Fasciniran sam ovim artističkim dijelom, snagom, kontrolom, izgleda fluidno i tečno. Samo su dvije struje nakon ovog nastupa, jedna struja kojoj je ladica pala do poda i druga poput mene, trebam ići u teretanu”, ustvrdio je Davor Bilman.

Pogledajte Olegov nastup!

“Ovaj nastup je na razini bilo kojeg svjetskog Supertalenta, bilo kojeg Las Vegas showa u koje su ulupane tisuće dolara, po estetici nastupa, ja te samo mogu poželjeti vidjeti opet”, poručila mu je Martina Tomčić.

Foto: Nova TV




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.