Foto: YouTube

‘NAJRUŽNIJA HALJINA NA SVIJETU’: Tyru Banks uspoređuju s dinosaurom zbog modne eskapade u ‘Plesu sa zvijezdama’!

Autor: Š. P.

Manekenka, voditeljica i producentica Tyra Banks od samog početka angažmana u američkoj inačici “Plesa sa zvijezdama” privlači pozornost neobičnim kreacijama, no ovoga je puta, slažu se mnogi, nadmašila samu sebe.

Njezino najnovije izdanje dobilo je naziv “Tyrassic Park” – u emisiji se pojavila u couture kreaciji Juliana Mendeza, s velikim rukavima koji su mnoge podsjetili na dilofosaurusa iz filmskog hita “Jurassic Park”. Neki su je čak prozvali i “najružnijom haljinom na svijetu”.

47-godišnja zvijezda prokomentirala je šale na njezin račun u emisiji “The Late Late Show With James Corden” te iskoristila priliku da obrani svoje pravo na modne eksperimente.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)




“Drukčije je što? Bolje. Nemam vremena biti normalna u lijepoj haljini, jer nitko neće ništa reći samo o lijepoj haljini. Moraš pomaknuti granice”, objasnila je Tyra koja očito zna što radi, barem s medijskog aspekta – američka se javnost iz tjedna u tjedan čudi njezinim kreacijama, zbog čega je i dalje sveprisutna čak i kad se ugase kamere “Plesa sa zvijezdama”.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.