Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

NAJPOZNATIJI SRPSKI DIZAJNER PROMIJENIO SPOL: Odsad se zove Mia, pogledajte nevjerojatnu transformaciju!

Autor: Š. P.

Jedan od najpoznatijih srpskih dizajnera i miljenik zvijezda diljem regije, Marko Mitanovski, promijenio je spol. Prije nekoliko tjedana počeo se identificirati kao žena i sad se zove Mia.

Mitanovski se prije nekoliko godina povukla iz regionalnog javnog života te svoju uspješnu karijeru nastavila graditi u Londonu, gdje se, među ostalim, predstavila i na tamošnjem tjednu mode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I T A N O V S K I (@mmitanovski)

Da je napokon ostvarila promjenu o kojoj je dugo sanjala, Mia Mitanovski potvrdila je na društvenim mrežama, pokazavši svoju nevjerojatnu transformaciju na nekoliko fotografija.




Foto: Facebook

“Jako si lijepa”, napisala je Miji hrvatska voditeljica i pjevačica Ida Prester, a čestitkama na novom identitetu pridružili su se i Maja Berović, Verica Rakočević

Foto: Instagram

Godine 2009. Marko je postao novo vruće ime u svijetu visoke mode, a njegove kreacije proslavila je Lady Gaga. Osim u nekoliko editorijala, njegovu odjeću nosila je i na uspješnoj turneji Monster Ball, a posebno se pamte njegove rukavice po uzoru za Edwarda Škarorukog.




Godine 2013. surađivao je i sa Severinom, kreirajući kostime za njezinu veliku dvoransku turneju Dobrodošao u klub. Njihova suradnja je ubrzo prerasla u pravo prijateljstvo, pa je upravo Severina otvorila njegovu beogradsku reviju 2014. godine, pojavivši se u kočiji koju je također dizajnirao. Kad je operirala koljeno, Severina je koristila i dizajnerske štake s njegovim potpisom.

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.