Najočekivaniji albumi 2011.

Autor: dnevno.hr

Iako je 2011. godina tek počela, MTV već spominje nove albume koji nas u njoj očekuju. Među prvima su Dr Dre, Kanye West i Jay-Z.

Najveća imena glazbene industrije, koja bi trebala objaviti albume u 2011. godini, našla su se na svježoj top listi koju je sastavio MTV. Među njima je i Dr Dreov dugo očekivani Detox, te Lil Wayneov Tha Carter IV. Pogledajte cijelu listu:

1. Beyonce – Iako nije spominjala nastavak uspješnog I Am…Sasha Fierce iz 2008., MTV navodi kako ona želi napraviti nešto novo u suradnji s Ne-Yoom, Jimom Jonsinom i Seanom Garrettom. Pjevačica je izjavila da će se taj novi zvuk moći čuti u ovoj godini.

2. Lil Wayne – Tha Carter IV: Dok je prošle godine služio zatvorsku kaznu, Weezy je imao vremena pisati nove pjesme. Single “Six Foot Seven Foot” snimio je s Cory Gunzom.

3. Drake – Take Care: Neki su možda mislili da će ovaj Kanađanin biti malo nervozan prije nego što pokuša ponoviti uspjeh svog debitantskog albuma s platinastom tiražom, Thank Me Later. No, ovaj momak iz Toronta već sprema svoj drugi CD, koji će svakako biti objavljen u ovoj godini.

4. Kanye West i Jay-Z – Watch the Throne: Najbolji hip hoperi su se udružili na zajedničkom albumu koji bi navodno uskoro trebao izaći.

5. Dr. Dre – Detox: Producent, koji svoj novi album sprema već cijelo desetljeće, trebao bi ove godine održati riječ i objaviti album u veljači.

Ostali albumi koji nas očekuju u 2011.:




Jeezy – Thug Motivation 103

Chris Brown – F.A.M.E.

Lupe Fiasco – Lasers




Lloyd – King Of Hearts

J. Cole – Još čeka potvrdu

Willow Smith – Još čeka potvrdu

Lady Gaga – Born This Way

Raphael Saadiq – Stone Rollin’

T-Pain – RevolveR

Mary J. Blige – Još čeka potvrdu

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.