FOTO: Nova TV

Najmorbidniji nastup u Supertalentu: Instrument svirala spolnim organom: ‘Ovo i djeca gledaju’

Autor: Barbara Grgić

Beatrice McQueef radi kao kirurški asistent, a iz hobija se počela baviti cirkuskim vještinama. Jednu od spomenutih vještina pokazala je i gledateljima Supertalenta.

”Ja sam doktorica Beatrice. Imam 41 godinu i radim u medicini kao kirurški asistent. Moji otac, baka i djed su također bili doktori. Volim što mogu pomoći ljudima. Na kraju dana mogu otići kući znajući da sam doprinijela nečijem životu. Svi u mojoj obitelji su bili glazbeno nadareni pa smo bili poticani da učimo svirati instruente. Počelo je s flautom u osnovnoj školi. Za mene je učiteljica rekla da nema nade da ću ikada dobro svirati. Onda sam se počela baviti cirkuskim vještinama iz hobija. Otkrila sam da sa svojim tijelom mogu raditi neke stvari koje drugi ljudi ne mogu. Moj nastup može biti opasan ako padnem”, najavila je Beatrice McQueef u prilogu kojim se predstavila prije izlaska na pozornicu Supertalenta.


”Sljedeće scene mogle bi uznemiriti gledatelje. Upozoravamo vas da nikako ne pokušavate izvesti ono što ćete vidjeti”, najavljeno je prije njezinog nastupa.

Ukratko rečeno, kandidatkinja je svirala instrument svojim spolnim organom.

”Ja sam bez riječi”, bio je Martinin komentar.

”S umjetničke strane, moram vas pitati, kako stvarate melodiju?”, zanimalo je Maju.

”Rad prstima. Odrasla sam baveći se gimnastikom i ponekad kad ste u naopakom položaju jednostavno se dogodi. Pomislila sam – možda mogu iskoristiti tu vještinu i napraviti cijelu točku”, objasnila je Beatrice.

Maja Šuput bez imalo srama pitala kandidata je li ikada vodio ljubav sa ženom: ‘Paaa, ja…’
”Doista ne znam što da kažem, kao da sanjam”, Fabijan je bio zbunjen, ali joj je dao prolaz.

”Cijenim, ali mislim – ne. Ja stvarno svakom dam – da, ali ne mogu za ovo. Ne mogu ljudi. Nisam ko Martina stisnuta, ako žena hoće pokazati onu stvar, nek pokaže ”, komentirala je Maja viđeno i dala doktorici “ne”.

Gledatelji u potpunom šoku

Komentari na društvenim mrežama samo u prvih nekoliko minuta od objave videa govore sve sami za sebe.

“Ovo i djeca gledaju”, “Kako ovo smije biti na televiziji”, “Sram vas bilo”, “Sodoma i gomora”, “Sramota”, “U šoku sam i ne znam što reći”, “Pretužno da je ovo na televiziji koju gledaju djeca”, samo su neki od komentara.
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.