Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Najljepša voditeljica: Kamere su je obožavale, no ona je odlučila spasiti privatnost pod svaku cijenu

Autor: Iva Hanzen

Kada je imala samo 16 godina dvoumila se bi li odabrala karijeru modela ili onu TV voditeljice. I premda je u modi već započela i to sigurni smo uspješno, s obzirom na njen besprijekoran izgled, Tanja Tušek se ipak odlučila na televiziju.

Krajem 90-ih jedan od najpopularnijih hrvatskih kvizova ‘Kolo sreće’ lansirao ju je u zvijezde, a onda je polako od hostese, odnosno okretačice slova postal jedna od najpopularnijih voditeljica, a potom i urednica te producentica.

Robert Anic/Vecernji list

Danas ima 48 godina i izgleda sjajno, no više ju ne možemo vidjeti niti na malim ekranima, niti u ležernoj šetnji gradom. Ona i dalje naravno radi, ali iza kulisa i poslove koji ne uključuju bivanje pred kamerom. Premda voli svoj posao, privatan život joj je draži pa ga je tako odlučila sačuvati pod svaku cijenu. Kako je rekla u jednom intervjuu: ‘Život u javnosti je opterećenje. Čovjek za deset kuna kupi novine i onda ga zabavlja pet grama moje tuge.’ Tim je rekla sve.

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.