Foto: YouTube

‘NAJEŽIO SAM SE… ZAJEDNO RADE EKSPLOZIJU!’ Omiljena hrvatska pjevačica po prvi put u svojoj pjesmi zasvirala klarinet!

Autor: Š. P.

Četiri i pol godine nakon bombastičnog prekida suradnje, Indira Levak i Boris Đurđević ponovno su, na radost brojnih fanova ‘stare Colonije‘, udružili snage. Indira je, naime, objavila spot za pjesmu “Atlantida” za koju je sama napisala stihove, dok je Boris zaslužan za glazbu i cjelokupnu produkciju.

Obožavatelji su zaključili – iako više nisu u istom bendu, Boris i Indira udruženi u pjesmi zvuče baš kao nekad.

“Ova pjesma je iskren odraz želje da nestanemo iz bolnih situacija baš poput Atlantide, definitivno govori o ranjivosti s kojom se svi suočavamo. Sretna sam što se sve ovako posložilo i što Boris i ja imamo još puno toga za reći kroz pjesme. Atlantida je posebna i po tome što sam prvi put u karijeri odsvirala dionicu na klarinetu u svojoj pjesmi”, istaknula je Indira povodom premijere spota.

Pogledajte “Atlantidu”!

Snimljen je u Osijeku, a režirao ga je Josip Grizbaher.

“Za mene kao starog fana stare grupe Colonia tamo još od 1996. godine, ovo je bilo baš ugodno iznenađenje. Odvojeni, a opet na neki način skupa. To je to!”, piše jedan oduševljeni slušatelj. “Naježio sam se, ovo je stara Colonia koju smo svi voljeli, k’o Feniks iz pepela, diže se najjača”, dodaje obožavateljica citirajući stihove iz njihova starijeg hita.




“Ponekad ljudi moraju odlutati, samo da bi shvatili da se vrijedi vratiti. Indira i Boris jedno bez drugog su tek plamičak, a zajedno rade eksploziju”, zaključuje jedan oduševljeni slušatelj.

Podsjetimo, nakon što je otišla iz Colonije, Indira je na svojim samostalnim koncertima nastavila pjevati njihove najveće hitove, što joj je Đurđević u jednom trenutku pokušao zabraniti sudskim putem. Ipak, sve su riješili privatno, bez odvjetnika te, na radost mnogih fanova, obnovili suradnju.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.