Foto: Josko Supic / CROPIX

NAGLI POSLOVNI ZAOKRET HULJIĆEVE KARIJERE! Iznenadio je sve, a treme nema: ‘Uživam u ostvarenim dječjim snovima’

Autor: L.B.

Nakon nekoliko desetljeća uspjeha na hrvatskoj estradnoj sceni, Tonči Huljić ima novi poslovni poduhvat.

Naime, postaje televizijski voditelj, a splitskog kantautora vidjet ćemo u ulozi voditelja već prve večeri velikog glazbenog regionalnog spektakla Music Awards Ceremony (MAC), koji će se 25. i 26. siječnja održati u beogradskoj Stark Areni.

Na tom događaju okupit će se najveće regionalne glazbene zvijezde, a Huljića će u njegovoj novoj ulozi televizijskog voditelja uživo moći gledati Jelena Rozga, Nina Badrić, Petar Grašo, Vojko V, Grše, Hiljson Mandela, Hladno pivo, Damir Kedžo, Matija Cvek, te ostali glazbenici nominirani u 20 glazbenih kategorija.

‘Uživam i u ostvarenim dječjim snovima’

No, zbog novog poslovnog angažmana Huljić nema tremu.

“Razmišljam o tome kako smo svi mi kao mali maštali o tome da ćemo jednom, kada odrastemo, biti pjevači, filmski glumci ili televizijski voditelji. Ja sam, eto, postao kompozitor, ali to mi ne smeta da uživam i u ostvarenim dječjim snovima. Nakon što sam zapjevao i glumio u mnogim spotovima (a imao sam već i ponude za uloge u nekim filmovima, što sam, zasad, otklonio), sada u svojim godinama postajem i televizijski voditelj”, kazao je Jutarnjem Huljić, koji će MAC spektakularno otvoriti instrumentalnom izvedbom ‘Marije Magdalene‘.

Na glazbenom spektaklu nastupit će i Jelena Rozga, Konstrakta i Zemlja gruva, Saša Matić, Petar Grašo, Sara Jo, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Devito, Coby, Milica Pavlović, Mahrina, Mimi Mercedez

Dvodnevna ceremonija

Music Awards Ceremony (MAC) dodjela nagrada u organizaciji Sky Musica u svoja prva dva izdanja je okupila više od 450 poznatih glazbenih imena iz čitave regije i bila emitirana na čak sedam TV postaja s nacionalnom frekvencijom u šest država.




U svom trećem izdanju, MAC čini korak dalje te predstavlja novi koncept – novo izdanje održat će se u obliku dvodnevne ceremonije dodjele glazbenih priznanja, 25. i 26. siječnja 2023. u Stark Areni u Beogradu.

Nastupi predstavnika glazbene elite pop, rock, rap, world music i folk žanrova rezervirani su za prvi dan manifestacije, dok će vodeće regionalne glazbene ikone trap, drill i urban pop žanrova nastupiti drugi dan ceremonije.

Već pristižu glasovi iz cijele regije, ali i svijeta

Ove godine MAC broji više od 500 nominacija u ukupno 20 kategorija, a pobjednike bira publika, osim za kategoriju Album godine, za koju se u čitavoj regiji glasa isključivo SMS-om. U Hrvatskoj, fanovi u ovoj kategoriji mogu glasati slanjem poruke na na broj 860860, koja vrijedi za sve mobilne mreže, tako da u tekst poruke upišu UNICEF i redni broj glazbene nominacije u okviru ove kategorije.




Za ostale kategorije može se glas dati putem službenog MAC YouTube kanala, kao i putem službene internetske stranice događanja, a u samo nekoliko sati pristiglo je više od pola milijuna glasova glazbenih fanova, kako iz regije, tako i iz čitavog svijeta.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.