Foto: YouTube

NACIJA JE NA IGLAMA: Ravnatelj KBC-a Split otkrio kakvo je trenutno stanje Miše Kovača

Autor: Dnevno

Nakon što je vijest da je Mišo Kovač opet u bolnici odjeknula u medijima, a internetske portale preplavili komentari zabrinutih obožavatelja, ravnatelj KBC-a Split, Julije Meštrović, obratio se novinarima, piše Dalmatinski portal.

‘Stanje Miše Kovača je uglavnom stabilno’, rekao je ravnatelj.

Podsjetimo, Mišo Kovač je u utorak navečer nakratko završio u bolnici u kojoj je primio kisik, no ne zbog korona virusa, kojim se zarazio prošlog tjedna, već zbog mjera predostrožnosti. Pjevač, naime, boluje od kronične opstruktivne bolesti pluća (KOPB).

Kako doznaje 24sata, glazbena legenda trenutačno spava i na kisiku je, a sva obrada i terapija obavljene su na vrijeme. Osim njega, na koronavirus pozitivne su i njgova supruga Lidija te kći Ivana, koje uz umor i bolove u tijelu imaju povišenu temperaturu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mate Mišo Kovač (@misokovacfp)




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.