Instagram

NA SVOJOJ RODNOJ GRUDI Severinu očekuje godišnjica mature, a do tada uživa sa sinom na obali

Autor: Dnevno

Da boravi u Splitu gdje je ubrzo očekuje godišnjica mature, Severina je otkrila za Radio Dalmaciju.

“Sad imam godišnjicu mature, to je lijepa obljetnica. Svi skupa ćemo se naći i vidjeti jesmo li još uvijek generacija…”, rekla je, ali se osvrnula i na trenutno stanje u rodnom gradu.

“Nema baš turista. Šetala sam Splitom, Riva je izgledala kao kad zimi puše bura. Teško je to vidjeti, ali baš svi se trebamo pridržavati pravila”, govori.

Otkrila je i kako je sa sinom i društvom obilazila otoke, ali i da je kratko posjetila u Plitvička jezera. Maleni Aleksandar tvrdi, posebno uživa.

“On je proplivao s tri godine, sada već roni. On je mali Spiderman, ja sam mama Spiderman. Zezamo se s ježevima, moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam Super-Woman“, dodaje.

“Kad sam išla na koncert, naime, dok je on bio mali, onda bih se ja obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Onda bi mu ja odgovorila da sam Super-Woman, kao iz crtanog, idem spašavati svijet. Tako da sam morala uvijek loviti rakove, ježeve, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvijezdu on sam izvadio, bio je presretan”, objasnila je.

Prošlo je 30 godina otkad je Severina dijelila kupe s glazbenim razredom nekadašnjeg Centra za odgoj i obrazovanje u kulturi “Natko Nodilo”.

 

View this post on Instagram

 

Vitar u kosi, oni pivaju, a ja se sitim stihova Stefana Simića: “I dalje biram ljude po duši Ne po zvanju, statusu, parama Briga me za to, iskreno Duša me zanima Ili nekoga osećam ili ne osećam Ili mi prija ili ne prija Ako ne prija Nema te sile da tu ostanem Pa da je ne znam ko… Ili pored nekoga mogu da dišem ili se sklanjam A duša se oseća Ide u susret jedna drugoj Prepozna se… Zato sve radim po duši Tako i živim Vođen unutrašnjim osećajem Ko treba da je tu, tu je Ko nije, sam odlazi Kada do toga dođeš došao si do najvažnijeg Došao si do sebe I osećaja za život Da jasno znaš šta te hrani a šta troši Zato volim da sam odmor za dušu ljudima I volim one koji su to meni To su moji prijatelji To su moja braća U kojima budim najlepša osećanja I oni u meni Sve ono ostalo me zamara, iscrpljuje I služi egu da pokaže kako je ne znam šta Dušu to ne zanima Ona bi da voli, grli, mašta, raduje Da se ušuška i da joj bude lepo Zato mi je duša toliko važna I imam sa ljudima ili takav odnos, duševni, pravi Ili nikakav Jednostavno ne znam drugačije Niti želim drugačije U protivnom želim da ih sklonim iz svog svega Da mi ne narušavaju ono najvažnije A to je duševni mir Koji nema cenu Zato duša Kao odgovor na mnogo šta Ko to zna da prepozna Savršeno zna o čemu pričam I koliko je sve lepše sa dušom…” #StefanSimic #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Ella Dvornik rasplakala fanove novom tetovažom koju je posvetila ocu! ‘Meni je srce stalo’

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.