Foto: Željko Lukunic/PIXSELL

Na koncert Dine Merlina ili luksuzno ljetovanje iz snova? Paprene cijene ulaznica za koncert u Crnoj Gori. Je li pretjerao?

Autor: T.Š.

Popularni pjevač Dino Merlin uskoro priprema koncert koji će održati u Porto Montenegro u Crnoj Gori. Zasigurno su se njegovom koncertu veselili brojni fanovi, no ono što ih je možda zateklo je cijena ulaznica, koje će očito biti prikladne samo za one dubljeg džepa.

Naime, najjeftinija ulaznica je 85 eura (639 kuna) i to je mjesto za visokim stolom, dok oni koji žele večerati i uživati u nastupu Dine Merlina morat će platiti minimalno 1.000 eura (7.522 kune) za stol s četiri stolca.

Može se rezervirati i VIP loža, a cijena je 2.500 eura ( 18.800 kuna) za stol za kojim može biti maksimalno pet osoba.

Mnogima će se ove cijene učiniti stravično visokim. Primjerice, za usporedbu, za 639 kuna možete si priuštiti vikend u Makarskoj u poznatom mobile home resortu s četiri zvjezdice, dok VIP ložu za 2.500 eura možemo uistinu zamijeniti za jedan lijep luksuzan godišnji, čak i na udaljenim destinacijama.




U konačnici, ostaje za vidjeti hoće li Dino opravdati cijene ulaznica i napuniti Porto Montenegro, uz podsjetnik da je broj ulaznica ograničen.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.