Foto: Instagram

NA KAVI U NAJSLAĐEM DRUŠTVU! Blanka Vlašić pozirala sa sinom svom suprugu: Obitelj se ponovo okupila u Splitu

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Prije nešto više od dva mjeseca, jedna od naših najuspješnijih sportašica, bivša atletičarka Blanka Vlašić, postala je majka. Malenog Monda na svijet je donijela baš na svoj 39. rođendan, nekoliko mjeseci nakon što se udala za belgijskog sportskog novinara, 36-godišnjeg Rubena Van Guchta.

Zbog prirode Rubenova posla, obitelj je rijetko kada na okupu, no svaki slobodni trenutak provedu uživajući u životu na moru. Naime, Blanka sa sinom i dalje živi u Splitu, gdje im se svakih nekoliko dana pridružuje ponosni otac.

Foto: Instagram Screenshot

Malo nakon što je Blanka objavila fotografiju na kojoj uživa s Mondom u naručju, story je podijelio njezin suprug Ruben. Kao što je i sam otac istaknuo, mnogi su zasigurno primijetili kako je maleni prilično “stabilan” za svoju dob. S obzirom da je najmlađi član izuzetne sportske obitelji, to nas ni ne čudi.

U petom mjesecu, točnije 23. svibnja, par će slaviti svoju prvu godišnjicu. Podsjetimo, mnogi su se iznenadili kada su na njezinom Instagram profilu osvanule fotografije s novopečenim suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)




“Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu.Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve”, napisala je tada Blanka.

Nakon nekoliko mjeseci krenule su glasine o navodnoj Rubenovoj prevari. Ipak, čini se da su sve to bila samo pogrešna tumačenja sadržaja na Instagramu.




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.