Foto: Instagram

MUŽ HRVATSKE MISSICE POSTAJE DJED: ‘Glupi su mi naslovi da sam baka!’

Autor: Š. P.

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković Kević prije nekoliko se godina udala za poduzetnika Andriju Kevića koji će uskoro postati djed. Njegova kći iz prvog braka uskoro će postati majka, a svi se zajedno, priznaje Maja, vesele prinovi i ženskom pojačanju u obitelji.

Neki su Maju tim povodom navodno prozvali bakom, ali ona to nije, ističe u kratkom razgovoru za Story. “Glupi su mi naslovi da sam baka, moj Andrija će postati djed, a ja baka neću. Ja sam jako bliska s Andrijinom kćeri Marijom i od početka sam uzbuđena i sretna. Još uz sve to nam dolazi curica, a ja obožavam žensku djecu i jedva čekamo”, rekla je uzbuđeno.

Podsjetimo, lijepa Šibenčanka je 2005. godine postala Miss Hrvatske i tako zaplivala manekenskim vodama. Ipak, nakon nekoliko godina se povukla iz javnosti te se 2017. godine udala za dvadeset godina starijeg Kevića. Iste godine su dobili i zajedničku kćer Vitu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STREET THREADZ by Matej Grgić (@street.threadz)




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.