Instagram

Muž Doris Pinčić odlučan u namjeri da se obračuna s njenim ‘hejterima’ Objavio im rat i pokrenuo čitavu lavinu reakcija!

Autor: Iva Hanzen

Drama u svezi Doris Pinčić Rogoznice i njezinih ‘hejtera’ još se ne štišava. Podsjetimo, sve je krenulo s Dorisinim novim angažmanom na HRT-u. Naime, Doris je od nedavno nova voditeljica HRT-ove emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, a njezin prvi nastup izazvao je buru komentara, kako dobrih, tako i onih loših. Na one loše osvrnula se u statusu na Instagramu sljedećeg sadržaja.

 

View this post on Instagram

 

Malo cu pametovati u ovoj objavi, pripremite se ali kao rijetko kad molim vas da je procitate. Za pocetak hvala svima koji ste tu, rijetko vam to kazem a mislim. Hvala za svaki komentar, trud, pogled i svaku energiju koju ste ulozili na ovom profilu. U ovoj objavi ipak, prvenstveno cu se obratiti hejterima nasim svagdasnjima. Onima s kojima se svi oduvijek susrecemo iako je to danas u vrijeme drustvenih mreza i interneta opcenito potencirano maksimalno. Susrecemo se pogotovo mi javne osobe (i da znam nastavak recenice-ko te tjerao sad se nosi s tim..). Dakle, meni a i svakom u ovom prostoru je jasno da nas netko voli netko ne voli, prirodno je i nema tu filozofije. Na negativne komentare sam navikla (iako mi je zao sto oni lijepi uvijek padaju u drugi plan zbog njih) i to je sve u redu. Ipak-ima jedan koji me uvijek ko strelica pogodi u srce i ne mogu si nikako pomoci a taj je, pogadjate- iskaces iz pastete! ? Zasto me bas taj boli? Zato sto ste za taj, dragi hejteri, bas vi krivi. Dakle, kako sustav funkcionira? Novinari puno pisu ono o cemu se puno cita. I tocka. Iako su i jadni novinari precesto na tapeti i kritizirani sigurna sam da bi vecina medju njima radije pisala o puno pametnijim, zdravijim i normalnijim temama, no, pisu o ovom o cemu pisu (i pritom im je muka) jer placu zaradjuju na clancima koji su citani i klikani. A vi nazalost otvarate, citate i klikate sve te gluposti. Ne samo o meni, vec i o brojnim drugim ljudima kojima jednako toliko nije ugodno iskakati iz tih spomenutih pasteta. Sve ovo potkrepljuju brojke, to nisu rekla kazala price. Toliko sam puta cula-joj kako je sadrzaj na televiziji los, pa u prilog tome hocete da vam pokazem brojke gledanosti divnih dokumentaraca u odnosu na programe koje nazivate “dno dna” i unatoc tome ih gledate? Rado cu to uciniti 🙂 Potpuno se slazem, vise ni moju mamu ne zanima sto sam ja jela, jel radim ovdje jel radim tamo, jesam obukla crno ili smedje, jedam se sisala ili nisam itd itd.. Toliko je jednostavno, vjerujte mi. Samo nemojte klikati i rijesili smo sve. Poanta svega je da je svaka, pa i ova promjena u svima nama. Manje hejta, vise razumijevanja bi nam dobro doslo. ??

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

U međuvremenu je i Dorisin suprug, Boris Rogoznica stao u njezinu obranu u razgovoru za 24sata, no Boris je odlučan u tome da se obračuna s Dorisnim ‘hejterima’ pa je borbu nastavio na svom Instagram profilu. Naime, objavio je samostalno montiranu fotografiju na kojoj se nalazi lice njegove supruge i to na Gavrilovićevoj pašteti, referirajući se na onu da njegova supruga ‘iskače iz paštete’.




Ovo je od srca nasmijalo njegove fanove pa su mu poručili sljedeće: ‘To je pravi muž???živite vi život i ne zamarajte se…još se nije rodio tko bi ljudima ugodio????’, ‘AHAHA OVO JE SAVRŠENO’, ‘Naravno da je ljudima(hejterima) tesko shvatiti da je neko uspio svojim radom, trudom,vrjednocom i upornoscu,kad sve te osobine ne mogu pronaci kod sebe.Lakse je biti 24h na portalima, ići sa kave na kavu i kukati kako je tesko, nego osmisliti nesto pa se za to boriti. Mjesec po mjesec, godina po godina,na kraju se ostvari i isplati.Nista ne pada preko noci. Svako dobro,i pozdrav iz Republike Srpske’ i ‘Kralju, hahaha, svaka čast ! ????.

Jedna je obožavateljica bila toliko oduševljena ovom objavom da se oslovila s ‘tvoja hejterica’ te mu je ostavila emotikon u obliku srca uz sljedeće riječi: ‘Ljudino , ? majstore ne znan više kako da te oslovim, mužu Doris Pinčić, tako se to radi. Svoju muku okreni na zajebanciju i lakše ćeš ju podniti ??? Tvoja hejterica ?’.

No, osim pozitivnih komentara, Boris je dobio i paket od Gavrilovića pa se postavlja pitanje, staje li Boris u obranu Doris, između ostalog i zbog toga da sebi osigura nove poslovne projekte, ali i medijsku pažnju. U svakom slučaju, izgleda da ćemo još čuti za Borisa jer je najavio da će se komunikacijom i ‘hejtanjem’ ozbiljno pozabaviti u narednim danima.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.