foto:pexels

Muškarci u ovoj pozi imaju osjećaj da im je veći, a poza 68 izluđuje žene! Nećete se morati ‘polomiti’ kako bi ovo izveli!

Autor: Dnevno

Svatko ima svoju omiljenu pozu u kojoj najlakše dolazi do vrhunca, ipak u posljednje vrijeme među parovima su se popularizirale dvije poze, o kojima je detaljno govorila stručnjakinja za seks Tracey Cox, koja je objasnila i kako poze funkcioniraju.

UDICA

Prema riječima ove stručnjakinje poza “udica” omiljena je među muškarcima, a nalik je klasičnoj misionarskoj pozi. Kako navodi, u ovoj pozi muškarci osjećaju da su im spolovila “punija i veća”, jer mogu dublje u partnericu, a zbog stezanja vaginalnog kanala imaju osjećaj da su bolje “ispunili prostor”

Kako izvoditi ovu pozu?

Žena treba leći na leđa, podići noge na muškarčeva ramena te ga pustiti da prodre duboko u njen vaginalni kanal. I dok na taj način muškarac ženi lagano širi bedra, ona ga svo vrijeme vodi i usmjerava.

Stari klasik na novi način svakako je jedna od poza koja vas neće razočarati!

POZA 68




Kad smo kod klasičnih poza u “novom ruhu”, tu je i poza 68.

Razlika je u ovoj pozi od poze 69 je što je sva pozornost usmjerena na jednog partner, koji leži na leđima, dok je žena ta koju se “obrađuje”.

Kako izvoditi ovu pozu?




Muškarac treba leći na leđa, a žena potom legne na leđa na način da su njena leđa na trbuhu muškarca (malo vježbajte dok ne nađete najugodniju pozu za oboje), kako bi se svojim spolnim organom približila tik do njegovih usta. U ovakvoj pozi, partner može rukama istraživati tijelo partnerice te na taj način pojačati užitak, a i žena ima slobodne ruke, pa se može u potpunosti opustiti i pokazati muškarcu kako da ju dovede do velikog “O”.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.