Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

MUNJEVITI BIJEG BORISA ROGOZNICE! ‘Krotiteljica’ Olja ga čekala u sado-mazo izdanju, njegova reakcija je brutalna

Autor: Dnevno

Reality zvijezda, umjetnica i poduzetnica Olja Einfalt se za Splitski festival odlučila posebno srediti . Nakon izazovne haljine s visokim prorezom i dubokim dekolteom, pojavila se u sado-mazo izdanju – kožnom kompletiću s bodljama i debelim kožnim remenjem, a u ruci je držala crveno-bijeli bič.

U takvom izdanju odlučila je stati iza pozornice i sačekati Borisa Rogoznicu koji je pjevao ljubavnu baladu ‘Netko kao ti’. Nakon što je završio, Boris se krenuo spuštati s pozornice, gdje ga je strpljivo čekala ‘krotiteljica’ Olja.

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

I dok je ona imala u planu pročaskati s Borisom o mogućim rodbinskim vezama, njemu see ideja ovog susreta, čini se, nije baš svidjela. Naime, pjevač je Oljin doček potpuno izignorirao, te je pobjegao glavom bez obzira. Čini se da mu njen stajling baš i nije bio po volji, a tko zna i što je pomislio da ga čeka.

Olju je pak cijela ta situacija jako razočarala, piše Slobodna Dalmacija. Kazala je kako je samo  htjela pristojno čestitati na lijepoj izvedbi i reći mu da ima rodbinu u Rogoznici, te provjeriti imaju li možda zajednički rod.

“Baš me razočaralo kako je otišao bez ikakvog pozdrava. Nimalo nije ispao gospodin. A samo sam mu željela čestitati na lijepoj pjesmi i pitati ga imamo li možda zajedničku rodbinu”, rekla je Olja za Slobodnu Dalmaciju.

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Moguće je da je Boris imao i ‘flashback’ na aferu koja je prethodila rastavi braka s popularnom voditeljicom Doris Pinčić. Naime, Boris je imao aferu sa dominom, zagrebačkom kantautoricom, reality zvijezdom, tattoo majstoricom i humanitarkom Alexom Ognjenom, što je i sam priznao, nakon što su u javnost iscurile lascivne poruke između Borisa i Alexe.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Ognjena (@alexognjena)




Alexa je za RTL tvrdila da su hrvatski političari bili njeni seksualni robovi.  “Događale su mi se situacije da su mi i muškarci i žene prilazili na ulici, pisali na Facebook poruke i zvali i nudili u pravilu da mi budu robovi. To traje zaista od mog tinejdžerstva. No skužila sam s godinama da očito ipak iz mene nešto zrači”, ispričala je. “Oni od mene dobivaju osjećaj, kako da kažem, osjećaj da znaju da ih neću iznevjeriti. Znači, potpuno mi se prepuštaju”, objasnila je tad.

Na pitanje tko su ti muškarci koji joj se pokoravaju rekla je: “Ili su direktori velikih korporacija ili su evo u parlamentu i tako dalje. Ima stvarno znači jakih imena i onda im je možda malo i potrebno da sa mnom dožive da su oni ti koji ne odlučuju o stvarima jer inače imaju ogromne odgovornosti na svojim leđima pa im dobro dođe da se prepuste ovako nečemu, tko će za promjenu umjesto njih odlučivati o svemu”, rekla je i naglasila da ona ne pruža seksualne usluge, već samo sado-mazo užitak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Ognjena (@alexognjena)

Nakon što su u javnost izašle njihove intimne prepiske, Boris Rogoznica priznao je da je imao aferu s Alex. “Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana”, priznao je za Story.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.