Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

MUKE PO ŠTIKLI: Ministrica poljoprivrede u dolasku na sjednicu oštetila potpeticu, sve je snimljeno!

Autor: Š. P.

U dolasku na uži kabinet Vlade Republike Hrvatske u zagrebačku Nacionalnu i sveučilišnu knjižnicu, ministrica poljoprivrede Marija Vučković doživjela je malu nezgodu – nakon što je krivo stala po izlasku iz automobila, oštetila je petu na cipeli.

Noćnu moru većine žena odmah je pokazala kolegici, ministrici turizma Nikolini Brnjac. Ipak, vremena za popravke i komentiranje nisu imali previše – važne teme na sastanku u NSK-u nisu mogle čekati.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Ministrica Vučković je, podsjetimo, početkom ljeta završila u bolnici. “Osjetila je tegobe i bolove prilikom obavljanja svojih dužnosti početkom tjedna. Hospitalizirana je i nakon dijagnostičke obrade podvrgnuta operativnom zahvatu. Zdravstveno stanje ministrice stabilno je i osjeća se dobro. U sljedećim danima bit će puštena na kućnu njegu, nakon čega će se vratiti redovnim dužnostima i poslovima”, poručili su tada iz njezina ministarstva.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.