Instagram

Morate vidjeti namještaj kakav dizajnira Indira Levak! Ovo bismo voljeli imati kod kuće!

Autor: Iva Hanzen

Maja Šuput možda ima brend Majushka, ali ni Indira ne posustaje. I ona se uz uspješnu glazbenu karijeru odlučila okušati u nečemu posve drugačijem. No, dok Maja dizajnira odjeću i ukrasne predmete, Indira se primila teških metala. Osim masivnog namještaja, kakav ima u vlastitom dnevnom boravku, dizajnira i sprave za vježbanje pa čak i vanjske ograde te stepenice. Sve ovo naravno osmišljava sa svojim suprugom Miroslavom Levakom, a nakon što par osmisli neku ideju, ista se sprovodi u djelo u njihovom proizvodnom pogonu u Galovcu.

 

View this post on Instagram

 

Uskoro u prodaji i legendarna fotelja Galaxy

A post shared by Dizajn By Indira Levak (@indira.dizajn) on

 




View this post on Instagram

 

Kada glazba utihne, onda je vrijeme za proizvodni pogon u Galovcu!! Nema stajanja? Još malo pa će ova lijepa kovana ograda krasiti nečije dvorište!! @indira.dizajn #kovaneograde #dizajner #design #našaproizvodnja #životjesada

A post shared by Dizajn By Indira Levak (@indira.dizajn) on




Što se tiče namještaja, posebno su nas oduševili razni modeli sjedećih garnitura, kao i stolići koji imaju različitu uporabnu svrhu, dok su Indirine teglice za cvijeće također savršen ukras za svaki dom. Sve što dizajnira odiše minimalizmom i snagom, a opet je dovoljno vizualno nenametljivo da bi se savršeno uklopilo u svaki dom, bez obzira na stil uređenja.

Indiru su oduvijek impresionirali lijepi interijeri te je često zamišljala kako bi opremila neki prostor, no sve je krenulo malo ozbiljnije kada je ušla u proizvodni pogon gdje je njezin suprug prvo izrađivao sprave za vježbanje. Kada je vidjela sve te materijale, dobila je inspiraciju. Miro ju je potaknuo da realiziraju neke njezine ideje, prvo za njihov stan, poput garniture za terasu, stola za blagovaonu i Galaxy stolica za dnevni boravak, a onda su počeli i upiti prijatelja i poznanika. Sada kaže da je dizajniranje preraslo u njezino drugo zanimanje pa dizajnira uistinu mnogo toga –  vrtne garniture, stolove, stolice, dekorativne tegle za cvijeće s potpisom i slično i sve to s potpisom Indira Levak Dizajn.

 

View this post on Instagram

 

Indira otvorila vrata svoga stana koji je sama dizajnirala a dizajn se savršeno uklopio u postojeći interijer

A post shared by Dizajn By Indira Levak (@indira.dizajn) on

 

View this post on Instagram

 

Linija vrtnog namještaja koju je dizajnirala Indira Levak

A post shared by Dizajn By Indira Levak (@indira.dizajn) on

No, to nije sve! S obzirom na to da je Miroslav trostruki prvak u bodybuildingu, a Indira je izrazito energična i uvijek govori o vježbanju, nije ni čudo da se par bacio u dizajn sprava za vježbanje Koloseum koje krase mnoge elitne teretane.

 

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.