Foto: Instagram

‘MOJA NAJDRAŽA USPOMENA’ Marin Čilić podijelio fotku s obitelji pa priznao: ‘Dugo sam čekao ovo ljeto, a i zaslužio sam ga’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Hrvatski tenisač iz Međugorja, Marin Čilić, na svom je Instagram profilu podijelio omiljenu uspomenu ovog ljeta – fotografiju na kojoj su prikazani zajednički trenuci sa sinovima i suprugom Kristinom.

‘Dugo sam čekao ljeto 2022., a i zaslužio sam ga! Koja je vaša omiljena ljetna uspomena iz 2022? Ovo je moja’, napisao je Čilić uz galeriju fotografija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

Na prvoj fotografiji Marin Čilić u naručju drži dvogodišnjeg sina Balda, dok se u pozadini vide brodovi i more. Na drugoj fotografiji Marinu i Baldu pridružila se i Kristina koja je u vis podignula mlađeg sina Vita, dok je slavni tenisač to isto napravio sa starijim mezimcem.




Marin je na objavljene fotografije skupio preko 4 tisuće lajkova te velik broj komentara oduševljenih obožavatelja.

‘Nešto najdraže što mi se ovo ljeto dogodilo je to kada sam se fotografirala i igrala s najboljim tenisačem, s tobom! Preslatki su Baldo i Vito. Obožavam vas! Pozdrav za sve’, odgovorila mu je mlada tenisačica.

Podsjetimo, Marin i Kristina nedavno su u crkvi Presvetoga srca Isusova u Voštarnici krstili sina Vitu, a za kuma su odabrali najboljeg hrvatskog nogometaša – Luku Modrića.




Foto: Instagram

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.