Foto: YouTube

‘MOJA KĆI NIJE NAPISALA TO OPROŠTAJNO PISMO’ Majka pokojne Kike Đurić iznijela brojne sumnje o kćerinoj tragičnoj smrti

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Iako je policija objavila da nakon obdukcije nema elemenata kaznenog djela, nakon tragične smrti 21-godišnje YouTuberice Kristine Đukić Kike njezina majka i dalje smatra da su u pitanju sumnjive radnje.

Shrvana majka Nataša objavila je video nazvan “Nisu joj dali šansu da preživi” u kojem iznosi svoje viđenje ove tragične priče. Iako se u javnosti stvorila slika o psihički nestabilnoj djevojci, majka iznosi brojne detalje koji potencijalno upućuju na neka druga objašnjenja. Video je u dva dana pregledan više od 600 tisuća puta.

“Taj dan mi je rekla da joj platim stanarinu, jer nije mogla raditi, dečko ju je bio izbacio iz ravnoteže. Pristala sam. Rekla je da danima loše spava, da se ne ljutim ako ne dođe na vrijeme na moj rođendan sutradan. Dečko je bio upao u njen stan, pa joj je obrisao Instagram. Rekla sam im da su oboje psihijatrijski slučajevi i da bi se trebali razići”, ispričala je Nataša u videu.

“Kad je došao rođendan, njezina prijateljica mi je poslala poruku da ide kod nje, da se parkirala. Deset minuta kasnije mi kaže da Kiki ide pjena na usta. Hitna pomoć je odmah došla, i ja s prijateljicom taksijem. Doktorica je rekla da Kika nije živa. Htjela sam ih sve pobacati s drugog kata. Bio mi je nelogičan položaj u kom je bila, htjela sam da skinu snimke, a inspektor mi je rekao da nema video nadzora”, dodala je.

“Njena prijateljica nam je dala šifru Kikinog Instagrama tek četiri mjeseca poslije, kad je obrisala sve poruke. Moja druga kći je primjetila da je puno poruka obrisano, kad smo dobili šifru. Naručivala je hranu prije nego što se ubila, bi li netko to radio da se htio ubiti? “, zapitala se u videu.

“Saznali smo da je netko otpečatio stan. Poslije smo saznali da postoji video nazdzor, ali je upravnica zgrade rekla da se čula s odvjetnikom i da mi ne smije dati snimku. Molila sam je da mi da barem 7. i 8. prosinca, jer će se vidjeti tko je ulazio u zgradu, ali moj vapaj nije uslišen. Netko je upao na njen YouTube kanal 7. prosinca, a 9. je objavljen video o njenoj smrti. Kao da je netko čekao da umre pa da to objavi”, tvrdi Kristinina majka.




‘Bila je sebična’

Foto: YouTube

“Kći Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tijela, ispod Kikinog oka vidjela masnicu, kao da ju je netko udario šakom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Prijateljica je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da se Kika dva puta pokušala ubiti, što nije istina. Detektivske agencije su mi rekle odmah da nisu zainteresirane, čim su čule Kikino ime. Jednom je rekla dečku da će se ubiti, pa ju je on vodio i u Lazu, ali je tamo odmah rekla da se ne bi ubila, nego je samo htjela da dođe do nje”, ispričala je.

“Kika je bila veliki manipulator, kad je ljubav u pitanju, i veoma sebična. Nikad se ne bi ubila. Bog neka prašta svima, mojoj kćeri se moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena. Ona nije mogla napisati to pismo, već neko drugi”, tvrdi Kristinina majka Nataša.

Podsjetimo, regiju je krajem 2021. godine šokirala vijest o tragičnom odlasku 21-godišnje srpske youtuberice Kristine Đukić Kike. Pisalo se naveliko da je žrtva cyber bullyinga, a posebno je prozvan Baka Prase, youtuber kojem je dio javnosti itekako zamjerio zbog toga što je Kiku prozivao u svojim videima.




Ipak, govoreći o tragediji, Kristinina kolegica i prijateljica, hrvatska influencerica Nika Ilčić ističe da je javnost već mjesecima u zabludi.

“Prvenstveno bih htjela naglasiti kako u Kristininom slučaju nije presudio cyber bullying, mislim da je to jako bitno napomenuti jer Kristina nije bila ta cura koju su pogađali komentari. Čak se i simpatično nosila s njima i ne želim da bilo tko pomisli da su je zli i jalni nitkovi s interneta naveli na takav potez. Kristina je puno jača od toga i nikada ne bi digla ruku na sebe jer joj je netko ostavio komentar”, izjavila je Nika u intervjuu za RTL.

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.